Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hulu bestelt comedy-pilot Downforce

Hulu bestelt comedy-pilot Downforce

Hulu heeft een pilot-order gegeven aan Downforce (werktitel) van ABC Signature. De serie wordt omschreven als 'Entourage ontmoet Formule 1'.
Het gaat over een erfgename van een dynastiek raceteam die terug wordt gezet in het familiebedrijf. Ze moet een aantal moeilijke keuzes maken over de toekomst van het team en de erfenis van haar familie.

15403 logo Hulu

Nu zijn de creatieve breinen achter de serie onthuld. Legendarische televisieschrijver Alec Berg en veteraan-producent Adam Countee, die algemene deals hebben bij ABC Signature, zullen de comedy-pilot produceren.

Als de namen Alec Berg en Adam Countee bekend in de oren klinken, dan heeft dat een goede reden. Berg bedacht eerder Barry samen met Bill Hader. Hij was ook showrunner van de HBO-serie. Zijn eerdere credits zijn Curb Your Enthusiasm en Silicon Valley, beiden van HBO en Seinfeld (NBC).

Countee produceerde naast het eerder genoemde Silicon Valley ook Community (NBC) en Vice Principals (HBO). Hij was ook co-uitvoerend producent van The Shrink Next Door (Apple TV+) en adviserend producent van Run (2020) (HBO).

"Ze zijn erg gevestigd en goede schrijvers. Dus daar zijn we erg blij mee en het gaat erg goed. Alles ligt, laten we het zeggen, op koers." liet uitvoerend producent Daniel Ricciardo doorschemeren in een gesprek met BH tijdens de Grand Prix van Melbourne in 2023.

Marty Bowen en Wyck Godfrey van Temple Hill Entertainment, Ricciardo, Amy Solomon en Lionsgate zijn ook uitvoerend producenten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten