Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fox bestelt zeven extra afleveringen voor Rescue: HI-Surf

Fox bestelt zeven extra afleveringen voor Rescue: HI-Surf

Fox breidt het eerste seizoen van Rescue: HI-Surf uit met zeven extra afleveringen van het strandwachtdrama over Hawaii.
Rescue HI-Surf is een drama boordevol actie dat het persoonlijke en professionele leven volgt van de zwaarwaterredders die patrouilleren en de North Shore van O'ahu beschermen - het beroemdste en gevaarlijkste stuk kustlijn ter wereld. Elke aflevering toont deze adrenalinezoekende eerstehulpverleners die levens redden in de moeilijke en vaak levensbedreigende omstandigheden van Hawaï's Seven Mile Miracle.

15174 Robbie Magasiva, Arielle Kebbel en Adam Demos

In de serie spelen Robbie Magasiva (foto, links), Arielle Kebbel (foto, midden), Adam Demos (foto, rechts), Kekoa Kekumano, Alex Aiono, Zoe Cipres en Sea Shimooka de hoofdrollen.

De serie is afkomstig van Warner Bros. Television, Fox Entertainment en John Wells Productions. De nabestelling brengt het eerste seizoen van Rescue HI-Surf, dat in 2024-25 wordt uitgezonden, op 19 afleveringen.

Het netwerk is al vanaf het begin enthousiast over het project, dat de terugkeer van Wells op televisie betekent na ER en The West Wing. Het gaf de serie vorig jaar april een rechtstreekse serieorder en zag het als een potentiële franchise.

Eerder dit jaar, toen de serie, vertraagd door de stakingen, begon met de productie op O'ahu, bestelde Fox zeven back-up scripts.

De eerste twee afleveringen, geschreven door showrunner Matt Kester en geregisseerd door Wells, werden vorige week afgeleverd en werden zeer goed ontvangen door het netwerk vanwege de authenticiteit van het portret van de eerste hulpverleners op Hawaii's North Shore.

Op basis daarvan, de chemie van de cast op het scherm en de kracht van de scripts van de oorspronkelijke bestelling en de reserveversies, is besloten om nog zeven afleveringen te bestellen. Door de pick-up nu te activeren kan de serie continu in productie blijven, wat het financieel efficiënter maakt.

Kester produceert samen met JWP's Wells, Erin Jontow en Daniele Nathanson.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten