Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Docuserie over Nicole Brown Simpson in ontwikkeling bij Lifetime

Docuserie over Nicole Brown Simpson in ontwikkeling bij Lifetime

The Life and Murder of Nicole Brown Simpson volgt op de dood van O.J. Simpson en is bedoeld als zomerevenement met twee avonden.
The Hollywood Reporter heeft vernomen dat Brown Simpson - die in 1994 vermoord werd gevonden voor haar appartement in Brentwood, samen met haar vriend Ronald Goldman, en wiens overleden ex-man, O.J. Simpson, beschuldigd en uiteindelijk vrijgesproken van de moordaanklacht - het onderwerp is van wat gepland staat als een twee-avond evenement getiteld The Life and Murder of Nicole Brown Simpson.Het nieuws over de docuserie komt na de aankondiging dat O.J. Simpson (foto, links) eerder deze week op 76-jarige leeftijd overleed aan kanker. Zijn familie, die zijn dood aankondigde op sociale media op 11 april, zei dat de sporter die acteur werd, en vervolgens het meest bekend werd door de high-profile 1994-95 moordzaak, was omringd door zijn kinderen en kleinkinderen op het moment van zijn dood.

Aan The Life and Murder of Nicole Brown Simpson wordt al meer dan een jaar gewerkt en het project is gekoppeld aan de 30-jarige herdenking van haar dood. Meer dan vijftig deelnemers die haar het beste gekend zouden hebben, waaronder haar zussen, naaste familie en vrienden, werken mee aan de docuserie, die naar verluidt exclusieve archiefvideo's en ongekende familietoegang zal bevatten.

Nicole Brown Simpson en O.J. Simpson waren zeven jaar getrouwd en deelden twee kinderen, Sydney en Justin. De gevallen American Football-ster werd later aansprakelijk gesteld voor de dood van Nicole Brown en Goldman in een civiele rechtszaak in 1997.

De docuserie zou in juni uitkomen, maar die datum zou dichterbij kunnen komen met het nieuws van O.J.'s dood.

The Life and Murder of Nicole Brown Simpson is een project in Lifetime's Stop Violence Against Women initiatief, dat ook het onlangs aangekondigde project Gaslit by My Husband: The Morgan Metzer Story, dat gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van Morgan en Rodney Metzer, die gespeeld zullen worden door Jana Kramer en Austin Nichols.

Lifetime lanceerde onlangs de documentaires Where Is Wendy Williams? en The Prison Confessions of Gypsy Rose Blanchard, die elk grote kijkcijfers haalden voor het kabelnetwerk.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten