Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Serie-adaptatie van Geek Girl in ontwikkeling bij Netflix

Netflix heeft zijn volgende young adult-serie gevonden in de vorm van Geek Girl, gebaseerd op de reeks romans van Holly Smale.

Geek Girl gaat over een onhandige tiener die uit de vergetelheid wordt geplukt om een carrière als model te beginnen. De streamingdienst zal de romans aanpassen tot een tiendelige serie. De Canadese en Britse co-productie begint later dit jaar met filmen.

De verhaallijn is als volgt: "Geek Girl vertelt het verhaal van de onhandige, neurodiverse tiener Harriet Manners wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer ze wordt gespot als model en begint aan een levensbevestigende reis van zelfontdekking terwijl ze de middelbare school en high fashion in evenwicht brengt."

Waterside Studios, een IP- en productiebedrijf van schrijver en producent Jeff Norton, zit achter het project. Het werkt samen met Nelvana, een distributeur van kindercontent. Beide worden gesteund door het Canadese Corus Entertainment, dat Geek Girl op zijn televisiekanalen zal uitzenden.Geek Girl zal worden gemaakt door RubyRock Pictures, het Britse dramabedrijf dat is opgericht door Zoë Rocha, producent van Sky's Chris O'Dowd-comedy Moone Boy, en het Canadese Aircraft Pictures.

De Geek Girl-romans worden uitgegeven door HarperCollins en zijn vertaald in meer dan dertig talen. Netflix zal de serie wereldwijd streamen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst