Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mandy Moore werkt aan in ontwikkeling zijnde serie Twin Flames van Hulu

Mandy Moore werkt aan in ontwikkeling zijnde serie Twin Flames van Hulu

Voormalig This Is Us-actrice Mandy Moore wil terugkeren naar het kleine scherm met Twin Flames, een serie geïnspireerd op de succesvolle Wondery podcast, die in ontwikkeling is bij Hulu.
Het project, waarvoor Moore samenwerkt met voormalig This Is Us co-showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger en Guilty Party bedenker Rebecca Addelman, komt van This Is Us-studio 20th Television waar Moore een nieuwe podcast deal heeft getekend voor haar Roll With The Punches Productions.



Onder het meerjarige pact zullen Moore (foto) en Head Of Development en Producing Partner Averie Joy Maikalima O Makua Huffine doorgaan met het ontwikkelen en produceren van serieprojecten voor de studio, waaronder een bewerking van The Cut/ New York Magazine artikel "My Mom Has No Friends".

"Mandy is een van die zeldzame en uitzonderlijk getalenteerde artiesten die net zo briljant is op het scherm als daarbuiten, met een scherp oog en een natuurlijk instinct voor het blootleggen van fascinerend materiaal," aldus Karey Burke, president van 20th Television. "De samenwerking met Mandy gedurende haar bekroonde zes jaar in This Is Us heeft ons gesterkt in onze wens om onze relatie met haar uit te breiden en we zijn ongelooflijk enthousiast om de komende jaren samen projecten te ontwikkelen."

Moore speelt de hoofdrol in Twin Flames, geschreven en geproduceerd door Addelman. De serie vertelt het ware verhaal van twee vrouwen die zich laten verleiden door de online leer van een koppel dat predikt dat iedereen een zielsverwant heeft, een "Tweelingvlam" genaamd, en alles moet doen om bij die persoon te zijn. Wanhopig op zoek naar ware liefde worden deze twee meegesleurd in de steeds gevaarlijker wordende wateren van het Tweelingvlam-universum.

Aptaker en Berger hebben het project ontwikkeld onder de deal die hun The Walk Up Company heeft met 20th TV. Het duo produceert samen met Adam Londy van The Walk Up Co. Wondery's Jen Sargent, Marshall Lewy en Aaron Hart zullen ook uitvoerend produceren.

Twin Flames stond op nummer 1 in de Apple Podcast-lijsten en is hard op weg om Wondery's meest gedownloade nieuwe serie van het jaar te worden.

Ondertussen, in een zeer competitieve situatie met meerdere studio's die bieden, heeft 20th TV een optie genomen op het artikel "My Mom Has No Friends" van Monica Corcoran Harel voor Moore en haar Roll With The Punches. Harel zal de bewerking schrijven en zal samen met Moore en Huffine uitvoerend produceren.

Het artikel vertelt het ware verhaal van wat er gebeurt als Monica's tachtigjarige moeder Veronica na het overlijden van haar man 3000 mijl naar Los Angeles verhuist om in de buurt van haar dochter, haar man en hun elfjarige dochter te wonen. Veronica is erg leuk en extravert, met een grote persoonlijkheid, maar heeft geen vrienden in LA, dus Monica moet haar helpen vrienden van haar leeftijd te vinden, waaronder het plaatsen van een online advertentie, het regelen van 'playdates' voor haar moeder, enz. Dit is een grappig, ontroerend en herkenbaar verhaal over vriendschap, moeders en dochters, en de relaties tussen drie generaties vrouwen.

"Ik ben Dana, Karey, Sharon, Carolyn en iedereen bij 20th dankbaar voor hun steun en voor het feit dat ze mij en mijn producerende partner Averie de kans geven om onze creatieve reis voort te zetten met een uitzonderlijk team", aldus Moore. "We zijn verheugd om een aantal nieuwe series voor de studio te ontwikkelen en te produceren."

Moore speelde onlangs Rebecca, de matriarch van de familie Pearson, in alle zes seizoenen van de bejubelde NBC/20th TV-serie This Is Us, een rol die haar meerdere Emmy, Golden Globe en People's Choice Awards nominaties opleverde. Moore breidde haar relatie met 20th TV in 2018 uit toen ze Roll With The Punches lanceerde met een pod-deal bij de studio.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten