Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Endgame nieuwe serie bij NBC

The Endgame nieuwe serie bij NBC

NBC heeft een serieorder overhandigd aan het bankovervaldrama The Endgame, met in de hoofdrollen Morena Baccarin en Ryan Michelle Bathe.
Het drama komt van Nick Wootton, Jake Coburn, Justin Lin en Julie Plec. Universal TV is de studio. The Endgame is geschreven door Chuck en Scorpion uitvoerend producent Wootton en Quantico EP Coburn, het voorheen titelloze project is een high-stakes thriller over Elena Federova, een zeer recent gevangengenomen internationale wapenhandelaar en briljant crimineel meesterbrein die zelfs in gevangenschap een aantal gecoördineerde bankovervallen orkestreert, en Val Turner, de principiële, meedogenloze en sociaal verstoten FBI-agent die voor niets stopt om haar ambitieuze plan te dwarsbomen.

Baccarin (Gotham, foto) speelt Federova, terwijl Bathe (First Wives Club) Turner speelt. De cast bestaat ook uit Kamal Angelo Bolden, Costa Ronin, Noah Bean, Jordan Johnson-Hinds en Mark D. Espinoza.



Wootton zal The Endgame produceren via zijn Nicholas Wootton Productions, Coburn, exec produceert via zijn Jake Coburn Productions, Plec exec produceert samen met Emily Cummins via haar My So-Called Company en Justin Lin, die de pilot-exec produceerde met Andrew Schneider via zijn Perfect Storm Entertainment.

Het is niet duidelijk of de serie zal worden uitgezonden in het uitzendingsseizoen 2021-2022, dat nieuwe drama's omvat, waaronder La Brea en Ordinary Joe.


Ryan Michelle Bathe

De piloot werd in april besteld en was één van de twee pilootbestellingen die in 2021 werden gedaan, de andere was de rampenthriller Getaway op het huwelijkseiland, geproduceerd door The Blacklist- duo John Davis en John Fox, die nog steeds op een beslissing wacht.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten