Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW bestelt All American: Homecoming en Naomi

The CW bestelt All American: Homecoming en Naomi

The CW heeft twee nieuwe series besteld. De spin-off serie All American: Homecoming en de superheldenserie Naomi worden aankomend televisie seizoen al verwacht.
All American: Homecoming is een spin-off van de populaire serie All American (2018). Aankomende zomer wordt er een pilot aflevering uitgezonden als onderdeel van het derde seizoen van All American (2018). De spin-off is geschreven door Nkechi Okoro, ze schreef ook al een aantal afleveringen voor All American (2018). De serie draait om de personages Simone Hicks (Geffri Maya, Snowfall), een jonge tennisbelofte uit Beverly Hills, en Damons Sims (Peyton Alex Smith, Legacies), een elite honkbalspeler uit Chicago. Het duo worstelt met de hoge druk van de sportwereld, maar ze ondervinden ook uitdagingen, verleidingen en het drama van de jongvolwassenheid.


De tweede serie die The CW heeft besteld is de superheldenserie Noami. Deze serie volgt een tienermeisje genaamd Naomi's (Kaci Walfall, The Equalizer). Ze gaat op zoek naar de oorsprong van een bovennatuurlijke gebeurtenis die heeft plaatsgevonden in haar geboorteplaats. Wat ze ontdekt zal alles wat we geloven over onze helden in twijfel brengen. Het verhaal is gebaseerd op de DC Comics reeks van Brian Michael Bendis, David F. Walker en Jamal Campbell. De serie is geschreven door Ava DuVernay (Queen Sugar) en Jill Blankenship (Arrow). Beide series zijn besteld voor het 2021-22 seizoen.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten