Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Phylicia Rashad werkt aan seriebewerking Eternity Springs en gaat mogelijk de hoofdrol vervullen

Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe serie, genaamd Eternity Springs, die gebaseerd is op de gelijknamige achttiendelige boekenreeks van Emily March. John E. Pogue (Beauty and The Beast) zal de seriebewerking schrijven. Phylicia Rashad (The Cosby Show) zal dienen als uitvoerend producent. Daarnaast is er ook een grote kans dat zij de hoofdrol zal vervullen in de nieuwe serie. Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) zullen ook dienen als uitvoerend producenten. Er is nog geen netwerk verbonden aan Eternity Springs.

De exacte verhaallijn voor de serie is nog niet duidelijk, maar de producenten zeggen dat de show belangrijke en zinvolle hedendaagse kwesties zal aankaarten en daarmee hopen ze een divers publiek van meerdere generaties aan te spreken.


Phylicia Rashad
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Vandaag, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
Gisteren, 16:00
1
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00