Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ties That Bind in productie bij CBS

Ties That Bind van Deirdre Shaw (Bluff City Law), Keshet Studios en Universal Television gaat in productie bij CBS.

Ties That Bind is gebaseerd op het boek en toneelstuk Secret Bridesmaids’ Business van Elizabeth Coleman. In 2015 verscheen er bij bij Seven Network al een gelijknamige serie,Ties That Bind, die ook gebaseerd is op het boek en toneelstuk van Coleman. Nu is het aan CBS, daar is de nieuwe serie Ties That Bind, die Deirdre Shaw (Bluff City Law) heeft geschreven nu in productie.

Ties That Bind draait om drie vrouwen die elkaar een belofte doen. Hierdoor ontdekken ze gevaarlijke geheimen die ervoor kunnen zorgen dat hun levens instorten. Met de ernstige gevolgen van dien, moeten ze vertrouwen op de kracht van hun vriendschap om te overleven. Het is nog niet bekend door welke actrices de drie vrouwen gespeeld zullen worden.


De gelijknamige serie Ties That Bind uit 2015
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Vandaag, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
1
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
1
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00