Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Sciencefictionserie The Cleaners in productie bij Amazon

Dominic Orlando (The OA), Orlando Bloom (Carnival Row) en Ken Liu (Pantheon) werken aan een korte serie genaamd The Cleaners voor Amazon Prime Video.

Het verhaal van de nieuwe sciencefictionserie The Cleaners is losjes gebaseerd op het verhaal van de princes en de erwt van Hans Christian Andersen. Ken Liu (Pantheon) heeft The Cleaners geschreven. De korte serie word ontwikkeld door Dominic Orlando (The OA), die samen met Orlando Bloom (Carnival Row) en Liu ook zal gaan dienen als uitvoerend producent. Amazon Studios produceert de serie samen met Amazing Owl van Bloom.

The Cleaners verbeeldt hoe in de nabije toekomst levenloze objecten de herinneringen van mensen meedragen, een bepaald aantal mensen heeft het vermogen om die herinneringen opnieuw te beleven door het aanraken van de objecten. 'Schoonmakers' zijn specialisten die worden ingehuurd om de objecten te ontsmetten en de emotionele lasten die deze meedragen te verwijderen. De serie draait om een jonge man, die het schoonmaakbedrijf van zijn familie erft en een mysterieuze nieuwe opdracht op zich neemt.


Orlando Bloom
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00