Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC vernieuwt en cancelt drie series

De peacock-zender heeft besloten om drie series te vernieuwen en ook drie series te cancelen.

Laten we beginnen met het slechte nieuws.

Val hoeft niet tegen Elena te vechten in het televisieseizoen van 2022-2023. NBC heeft The Endgame gecanceld, er komt dus geen tweede seizoen van de misdaadserie. Het laag gewaardeerde eerste seizoen van tien afleveringen werd op 2 mei uitgezonden.

Het lijkt erop dat Kenan Thompson niet langer dubbel werk hoeft te doen bij NBC. De sitcom van de oude Saturday Night Live-artiest, Kenan, is gecanceld, dus we zullen geen derde seizoen op het peacock-netwerk zien. Het tweede seizoen van tien afleveringen werd eind januari uitgezonden.
Kenan

De comedyserie Mr. Mayor, met Ted Danson, zal niet terugkeren met een derde seizoen. Neil Bremer zal zich dus niet herkiesbaar stellen in het seizoen 2022-2023. De laatste aflevering werd op 17 mei uitgezonden. (De serie is in Nederland te zien bij Amazon)

Dan het goede nieuws.

NBC heeft de comedyserie American Auto vernieuwd met een tweede seizoen, het zal dertien afleveringen gaan krijgen. Het nieuws is niet echt een verrassing daar deze serie goede kritieken kreeg en veel kijkers trok.

American Auto

Peacock heeft een nieuwe ronde van één van hun eerstejaars comedyseries besteld. Grand Crew is vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen eindigde uitgezonden in maart.

De Dwayne Johnson-serie Young Rock is ook vernieuwd. Kijkers kunnen het leven van The Rock dat opgroeit in het seizoen 2022-23 blijven volgen. De comedy Young Rock is vernieuwd met een derde seizoen op NBC. De finale van het tweede seizoen wordt naar verwachting uitgezonden op 24 mei. (De serie is in Nederland te zien bij Amazon)
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_tweemaalh
13 Mei 2022 12:06 -
Jammer. Ik vond Mr. Mayor wel geinig. Geen hoogvlieger, maar wel vermakelijk
Reageer
avatar_Marinde
13 Mei 2022 12:22 -
Ik had wel een tweede seizoen van The Endgame verwacht. Helaas..
Reageer
avatar_sarlottje
14 Mei 2022 20:00 -
Wat jammer van the Endgame. De serie keek lekker weg en had wel gehoopt op een tweede seizoen! Helaas
Reageer