Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Middle gecanceld, Scandal en Once Upon a Time krijgen nieuwe castleden

ABC heeft besloten om de komedieserie The Middle te cancelen. Dramaserie Scandal krijgt er twee castleden bij. En Once Upon a Time krijgt ook een aanvulling op de castinglijst.

Op 3 oktober 2017 gaat het negende seizoen van de komedieserie The Middle van start bij ABC, maar er is helaas geen goed nieuws te vertellen: De Alfabet-zender heeft besloten om geen tiende seizoen te maken. The Middle is gecanceld en het negende seizoen zal de boeken in gaan als het allerlaatste seizoen.

“Aan het einde van het laatste jaar hebben we met de cast rond de tafel gezeten,” legt uitvoerend producent Eileen Heisler uit. “Het was belangrijk om een jaar te hebben om afscheid te nemen. We willen alle verhalen kunnen vertellen.” Uitvoerend producent DeAnn Heline vult aan: “Het is een familieserie. We kunnen doorgaan voor nog eens tien jaar met nieuwe relaties. (...) We kregen het idee enkele jaren geleden en hebben het meer aangezet in het laatste jaar.” Heisler vult aan: “Het zal trouw blijven aan onze serie. Het is een eind dat fans goed zullen vinden.”


ABC-dramaserie Scandal gaat op 5 oktober van start. In dat zevende seizoen zijn twee nieuwe castleden te zien. Shaun Toub (Homeland) en Jay Hernandez (foto, The Expanse) zijn in het allerlaatste seizoen van Scandal te zien, samen met Kerry Washington, Scott Foley, Darby Stanchfield, Katie Lowes, Guillermo Diaz, Jeff Perry, Joshua Malina, Bellamy Young, Portia de Rossi, Joe Morton, Cornelius Smith Jr. en Tony Goldwyn. Wie de beide acteurs gaan spelen in het allerlaatste zevende seizoen van Scandal, is niet bekendgemaakt.

Wie ze gaat spelen is niet bekend, maar Emma Booth (foto, Glitch) krijgt in het zevende seizoen van Once Upon a Time een terugkerende rol. Het aankomende zevende seizoen heeft een volledige reset gekregen met nieuwe karakters en een nieuwe verhaallijn, dat zich centreert rond de volwassen Henry (Andrew J. West). Op 6 oktober start het zevende seizoen van Once Upon a Time bij ABC.

Vind jij het jammer dat The Middle gaat eindigen? Wat denk jij van de nieuw castleden bij Scandal en Once Upon a Time, zullen zij een aanvulling zijn op de huidige cast?


Embed from Getty Images
Shaun Toub
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

crix
3 augustus 2017, 10:59
het zijn niet mijn serie's
1
winthoos
3 augustus 2017, 15:45
Ik ben al heel lang geleden gestopt met deze serie. Dat ze er nog weer een seizoen aan breien is voor mij onbegrijpelijk. Maar goed dat is mijn mening.
0
renzoroy
4 augustus 2017, 17:09
welke van de 3>?
0
onceuponatime
7 augustus 2017, 18:02
Ik denk Once Upon a Time. ik ben zelf een grote fan maar ik vind het zelf jammer dat er een 7e seizoen komt...
0
DragoWing
1 oktober 2017, 01:25
Ik ben best wel benieuwd hoe ze dit gaat doen zolang ze maar de oude met rust laten en niet weizigen of verneuken, ben wel benieuwd hoe ze dit down met grote Henry, hopelijk goed over nagedacht!
0
winthoos
4 augustus 2017, 18:38
Sorry had moeten staan series. Dus allemaal
1
Log in om een reactie achter te laten