Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC cancelt Revenge na vier seizoenen

Het was een publiek geheim, aangezien de houdbaarsheidsdatum al langer was verstreken. Maar nu is het geen geheim meer: ABC heeft Revenge namelijk na vier seizoenen gecanceld. De dramaserie zal dus niet terugkeren voor een vijfde seizoen. De seriefinale van Revenge, met Emily VanCamp en Madeleine Stowe, is op 10 mei. De laatste aflevering van de serie heet Two Graves.

Alles wees er op dat dit seizoen het laatste zou zijn van Revenge. De kijkcijfers werden met het jaar minder en het verhaal was na vier seizoenen wel klaar. Zeker nadat een van de hoofdpersonages recentelijk het leven liet in de serie. Er werd in het tweede deel van het huidige seizoen ook toe gewerkt naar het einde. Na een promo kwamen aan alle speculaties eindelijk een eind. Daar waren de volgende woorden uit op te maken: ''Be there for the final four episodes" (wees erbij voor de laatste vier afleveringen).

''Wij kunnen officieel aan onze fans aankondigen dat dit het einde van het verhaal is. Wij zijn in gesprek geweest met de zender en wij wilden allen zeker weten dat wij vertrouwen hadden in deze beslissing. Nu dat iedereen (van ons) de finale heeft gezien (die fantastisch is) begrijpt iedereen dat, hoezeer wij ook allemaal houden van de serie, het eindpunt bereikt is'', aldus showrunner en uitvoerend producent Sunil Nayar.

Nayar wees ook op de cliffhanger in de seriefinale. Deze cliffhanger dient als opstapje naar de nieuwe pilot van ABC, genaamd Kingmakers. Kingmakers is nog niet tot serie besteld, maar er gaan geruchten dat Kingmakers een spin-off is van Revenge. ABC ontkent echter dat het een directe opvolger is. Hoe dan ook, de gelijkenissen tussen beide series zijn er wel degelijk. Kingmakers is gesitueerd op een Ivy League universiteit die opgeschrikt wordt door de dood van een student. Diens broer gaat op onderzoek uit en neemt daardoor een nieuwe identiteit aan om de school, en diens decennia oude geheime societeit, te infiltreren.

ABC's hoofd Paul Lee was een grote supporter van Revenge. Lee noemde het zelfs ''een belangrijk merk'' voor de zender. Een goed afgerond verhaal wordt dus zeker verwacht door de fans die jaren hebben geinvesteerd in de serie. Het is dus de vraag hoe deze fans zullen reageren op de aankomende seriefinale.

Revenge, een hedendaagse variant op The Count of Monte Cristo, was een hit toen de serie in première ging in 2011. Maar zoals vaak het geval is bij dit soort soapachtige mysteries, met vaak ronduit absurde wendingen, werd de aandacht voor de serie met de jaren minder. Het werd volgens velen, helaas, vaak een geval van allerlei ongeloofwaardige (rand)zaken introduceren om het concept in leven te houden, iets wat Revenge door de jaren heen niet altijd in dank is afgenomen. Vooral nadat steeds meer grote verhaallijnen afgerond werden en grote personages het leven lieten.

Zijn jullie tevreden/ontevreden met dit nieuws? En, stopt de serie precies op tijd óf is de serie te lang door gegaan?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (20)

John Doe
Elby (gast)
01 mei 2015 16:52 -
Ik heb het met erg veel plezier gevolgd maar dit is zo'n serie waarvan je weet dat het eindig is dit in tegenstelling tot CSI of Law and Order bv. die eindeloos kunnen doorgaan. Nee, het is mooi geweest. Nu nog een mooi einde.
Reageer
John Doe
dais (gast)
01 mei 2015 16:58 -
Hele mooie serie!! Alleen jammer dat hij eindigt, hoop wel dat hwt een mooi einde wordt!
Reageer
avatar_alexanderleveld
01 mei 2015 17:27 -
Kan niet zeggen dat dit een grote verassing is, wel vind ik het alsnog knap wel richting ze het verhaal hebben laten gaan en ik kan zelfs niet wachten op de laatste twee afleveringen.

Ik ben het ook helemaal eens met Paul Lee, Revenge is een typische ABC serie, in de lijn van Desperate Housewives, Once Upon a Time en Scandal.

Van Kingmakerd moeten we nog maar eens zien of ze net zo'n fanbase kunnen opzetten.
Reageer
avatar_monique1963
01 mei 2015 20:26 -
Heb van de serie genoten, maar was er ook wel klaar mee..de afleveringen werden erg langdradig..maar hoop op een mooie finale!
Reageer
avatar_Effo
02 mei 2015 09:29 -
Ik hoop op een mooie finale en inderdaad, ze hadden een seizoen eerder kunnen stoppen. Dit 4e seizoen voegt niets nieuws meer toe, het is een kwestie van 'rekken en erbij blijven' geworden
Reageer
avatar_anonymous
02 mei 2015 19:56
Ik zelf denk dat het type serie als Revenge niet langer dan 2 a 3 seizoenen op televisie hoort te zijn. Bij Revenge zag/zie je precies wat jij zegt: het rekken terwijl er weinig verhaal te vertellen is. Het gaan van onnodige en ongeloofwaardige plot naar de volgende onnodige en ongeloofwaardige wendingen. Revenge, het is mooi geweest.
Reageer
avatar_patrick_1987
02 mei 2015 13:32 -
Goed nieuws, serie is erg langdradig geworden.
Reageer
avatar_Jas04
02 mei 2015 18:52 -
Beter zo ik heb van de serie genoten en ze stoppen optijd.
Reageer
avatar_Jas04
02 mei 2015 18:54 -
Beter zo ik heb van de serie genoten maar ze stoppen op tijd.
Reageer
avatar_Droene
02 mei 2015 21:57 -
Ik hoop echt op een mooi einde :) niet de beste serie die ik volg, maar stiekem toch wel een erg leuke zo nu en dan :)
Reageer
avatar_MissRoos
04 mei 2015 01:14 -
Het was heel mooi serie, heb ervan genoten. Inhoud was goed en nooit saai, altijd was het spannend en leuk. Ik zal het missen. Serie blijft bij mij nummer 1! Ik ben benieuwd naar de laatste aflevering, ik weet zeker het word top finale!
Reageer
avatar_tweetyfilm73
04 mei 2015 07:59 -
Het is een van mijn favoriete serie. Ik heb met veel plezier gekeken. De afleveringen waren nooit saai, altijd spannend maar soms wel langdradig. Jammer dat het gestopt is. maar ik kijk uit naar een geweldig einde van een geweldige serie.
Reageer
avatar_anonymous
05 mei 2015 08:58 -
Ik heb seizoen 1 en 2 gezien. Waar kan ik seizoen 3 en 4 bekijken? Wie kan mij dit zeggen? Op TV is de setie niet meer. Op Videotheek KPN) waren alleen seizoen 1 en 2.
Reageer
avatar_sweetliessje
08 mei 2015 10:15
je kunt ze downloaden
Reageer
John Doe
Rietje de Keijzer (gast)
08 mei 2015 14:25 -
Dank voor je reactie. Dat wil ik best doen maar ik weet niet hoe en waar dit moet.
Reageer
avatar_anonymous
08 mei 2015 15:43
Probeer het anders te streamen via, bijvoorbeeld, ch131 of project free tv.
Reageer
John Doe
Rietje de Keijzer (gast)
10 mei 2015 13:38 -
Ik weet niet wat je daar mee bedoeld. Ik ben 64 jaar en begrijp best veel maar dit niet. Sorry.
Reageer
John Doe
Virgil Vevie (gast)
11 mei 2015 07:33
Dat zijn websites. Www.ch131.com en http://projectfreetv.so. Daar kun je online series bekijken.
Reageer
John Doe
Daisy (gast)
19 mei 2015 06:47
Rietje de Keijzer.
Als u nou in uw adresbalk: https://kat.cr/ intypt, dan komt u op kickass torrents terecht.
Ik las dat u seizoen 3 wilde gaan volgen, dan kunt u daarop gewoon intypen in uw geval: Revenge S03E01 (dit betekent Season 3 Episode 1).
Dan komt er een hele lijst met die aflevering erop te staan en het enige wat u dan hoeft te doen is, de gewenste aflevering aanklikken (moet u even kijken of er NLsubs bij staat, deze is dan ook Nederlands ondertitelt) en dan ziet u links boven in de hoek staan: "download deze torrent" en dan klikt u daarop.
Dat is eigenlijk het enige wat u hoeft te doen, u heeft alleen Utorrent (download programma) nodig. Deze is ook gratis te downloaden via Google.
Groetjes!
Reageer
avatar_Maaike1973
31 mei 2015 13:23 -
De enige juiste beslissing. Heb zeker van deze serie genoten maar het werd nu echt tijd om te stoppen. Ben wel benieuwd naar de finale!
Reageer

Laatste nieuws

Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Vandaag, 12:00
NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende (achtste) seizoen van Strike Back. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Gisteren, 12:00
1
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Gisteren, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 16:00
5