Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meerdere castleden toegevoegd aan His Dark Materials

Meerdere castleden toegevoegd aan His Dark Materials

We wisten al dat Dafne Keen de hoofdrol ging spelen in de fantasyserie His Dark Materials. Aan de castinglijst zijn nu meerdere namen toegevoegd.
In februari liet MijnSerie al weten dat er een nieuwe serie zou komen gebaseerd op de boekenreeks van Philip Pullman His Dark Materials. In maart 2018 lieten we weten dat de serie in productie zou gaan. Nu weten we wie er nog meer zijn toegevoegd aan de cast.

Embed from Getty Images
James McAvoy

James McAvoy (Shameless (US) is gecast als Lord Asriel. En Clarke Peters (Chance) zal de man gaan spelen die Lyra (Keen) gaat opvoeden. Lin-Manuel Miranda (Do No Harm) zal de rol opzich gaan nemen van Lee Scoresby. Volgens Deadline zal ook Ruth Wilson (The Affair) een rol gaan spelen in de nieuwe BBC productie. Wilson zal Marisa Coulter gaan spelen. Gustaf zal gespeeld gaan worden door Richard Cunningham (Casualty).

Embed from Getty Images
Ruth Wilson

Wanneer de achtdelige fantasyserie te zien zal zijn bij de BBC is niet bekend gemaakt. Ook is er nog niet bekend welke streamingdienst, na de BBC, de serie gaat uitzenden. Amazon en Netflix zijn gegadigde om de serie wereldwijd te gaan streamen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten