Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Casting nieuws van drie The CW-series

The Flash(2014) neemt afscheid van een castlid, Supernatural breidt de cast uit van de nieuwe spin-off en iZombie verwelkomt nieuw karakter.

***LET OP!***
Onderstaande tekst kan spoilers bevatten.

We beginnen met nieuws over het vierde seizoen van The Flash (2014). De cast zal in het aankomende vierde seizoen, dat op 10 oktober van start gaat, een niet heel verrassende verandering ondergaan. Tom Felton, die Julian Albert speelt, keert niet of nauwelijks terug. Dat het niet verrassend is, komt omdat Felton al in het derde seizoen een kleinere rol had gekregen.

In het derde seizoen was Felton zeer kort het liefje van Caitlin Snow (Danielle Panabaker), maar die relatie kwam aan een zeer wreed einde toen Snow veranderde in Killer Frost. Vanaf die tijd zagen we Felton minder en minder in het derde seizoen. Het leek alsof zijn rol een beetje was uitgespeeld.

Nu keert Felton (foto) dus in het aankomende vierde seizoen niet terug als regulier castlid. Dat zou dus zomaar kunnen inhouden dat hij niet meer terugkeert of slechts sporadisch in het vierde seizoen.


Is het terecht dat Felton van het The Flash (2014) toneel verdwijnt?


In het vierde seizoen van iZombie zal de schurk uit Prison Break een reguliere rol gaan spelen. Robert Knepper gaat fulltime spelen in iZombie, hij speelde in de vorige twee seizoenen een gastrol. Knepper's (foto) rol is die van Angus: een stijlvolle, welbespraakte en succesvolle zakenman die zijn zoon Blaine ziet als een levenslange teleurstelling. Er zal dus wat familiedrama komen in het vierde seizoen van The CW's zombie-serie iZombie.


Denk jij dat Knepper een aanvulling is als vast castlid in het vierde seizoen van iZombie?


Op 12 oktober start het dertiende seizoen van de bovennatuurlijke horror-serie Supernatural. In dit dertiende seizoen komt een backdoor pilot van de nieuwe spin-off-serie Wayward Sisters. En in Wayward Sisters krijgt Kim Rhodes(foto) als sheriff Jody Mills gezelschap van Briana Buckmaster als goede vriendin sheriff Donna Hanscum. Ook keren Katherine Ramdeen, als Alex Jones, en Kathryn Newton, als Claire Novak, terug in de backdoor pilot die mogelijk opgepakt wordt als serie. Ook wordt Clarke Backo (Designated Survivor) toegevoegd aan de groep jagers van Mills.

Bij zeer positieve reacties wordt Wayward Sisters, dat ook de subtitel is van een aflevering in het dertiende seizoen van Supernatural, opgepakt als serie. Wayward Sisters is niet de eerste poging om een spin-off te maken van Supernatural. In 2014 kwam Supernatural: Tribes, later gewijzigd in Bloodlines. Deze backdoor pilot werd in het negende seizoen van Supernatural uitgezonden en daar bleef het ook bij.



Zal deze spin-off wel van de grond komen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten