Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuwe castleden voor Spike TV’s The Mist

Op 15 april heeft MijnSerie je al op de hoogte gebracht van het feit dat er een nieuwe Stephen King serie aan zit te komen, The Mist. Er was nog niets bekend over wie er in zouden gaan meespelen.

Nu heeft Spike TV wat meer verteld en ook welke negen acteurs welke karakters gaan spelen. The Mist is een verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King en de opnames zullen deze zomer nog van start gaan. The Mist gaat over een stadje dat wordt geterroriseerd door een dichte mist, die gepaard gaat met de nodige schepsels en ervoor zorgt dat de menselijkheid van de personages op de proef wordt gesteld.

Hieronder de negen castleden en hun karakters;

* Alyssa Sutherland (Vikings) speelt Eve Cunningham, een moeder die er alles aan doet om haar tienerdochter te beschermen tegen de gevaren die schuilen in en buiten de mist.

* Gus Birney (Chicago Med) is Alex Cunningham, de tienerdochter van Kevin en Eve Cunningham. Ze is altijd een ingetogen meisje geweest, maar door de gebeurtenissen in de serie komt haar rebelse kant naar boven.

* Dan Butler (Banshee) speelt Father Romanov, een priester die aan zijn geloof begint te twijfelen door alles wat er in zijn thuisplaats gebeurt.

* Luke Cosgrove neemt de rol van Jay Heisel voor zijn rekening. Jay is een populaire plaatselijke football-ster en de zoon van de plaatselijke sheriff. Hij wordt beschuldigd van een gruwelijke misdaad.

* Danica Curcic (Bron/Broen) is Mia Lambert, een drugsverslaafde vrouw die op de vlucht is geslagen en op zoek is naar een mysterieuze zak geld.

* Okezie Morro (Shuga) speelt Jonah Dixon, een soldaat met geheugenverlies. Hij weet niet meer wie hij is, maar naarmate hij zich dingen begint te herinneren, worden er een aantal schokkende onthullingen gedaan.

* Darren Pettie (Ringer) speelt sheriff Conner Heisel, vader van Jay. Hij doet er alles aan om de orde te bewaren in een situatie die steeds chaotischer en gevaarlijker wordt.

* Russell Posner (Happyish) speelt Adrian Garff, een onzekere tiener die er alles aan doet om zijn beste vriendin Alex te beschermen.

* Isiah Whitlock, Jr. (Veep) speelt ten slotte Gus Redman, een plaatselijke manager van een winkelcentrum. Wanneer de overlevenden van de mist zich verschuilen in het winkelcentrum, moet Gus ervoor kiezen of hij de leider van de groep wordt of dat hij zich afzijdig houdt.

Ga jij The Mist op je wensenlijst zetten?


Alyssa Sutherland
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

E71
E71 16 juli 2016, 15:01
Ik vond de film wel goed. En een serie klinkt interessant. Maar van Spike TV? Hmmm... Ik zet hem in ieder geval op mijn IMDb watchlist.
Log in om een reactie achter te laten