Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Toni Collette gecast in gelimiteerde serie Wayward van Netflix

Toni Collette gecast in gelimiteerde serie Wayward van Netflix

Toni Collette is een vaste actrice in de aankomende Netflix Canada-serie Wayward (ook bekend als Tall Pines).
Het acht afleveringen durende Wayward is een thriller die zich afspeelt in een idyllisch maar sinister stadje dat de verraderlijke onderbuik van de "problematische tienerindustrie" en de eeuwige strijd tussen de ene generatie en de volgende verkent.Collette (foto) voegt zich bij de cast onder leiding van Mae Martin, de bedenker, uitvoerend producent en co-showrunner van de serie. Ze speelt Leanne, de directrice van Tall Pines.

De cast bestaat verder uit vaste acteurs Sarah Gadon, Brandon Jay McLaren, Sydney Topliffe en Alyvia Alyn Lind en terugkerende gastacteurs Patrick J. Adams, Patrick Gallagher en Josh Close.

Martin is co-showrunner met Ryan Scott, die ook uitvoerend producent is. Ben Farrell produceert via zijn Objective Fiction, samen met Hannah Mackay, Jennifer Kawaja en Bruno Dubé. Sphere Media produceert.

Dit is een terugkeer naar Netflix voor Collette, die in 2022 de hoofdrol vertolkte in de serie Pieces of Her. Ze was ook te zien in de gelimiteerde serie The Staircase van HBO Max en The Power van Prime Video.

In speelfilms was Collette, een Oscargenomineerde voor The Sixth Sense, onlangs te zien in indie-film Mafia Mamma. Ze heeft twee films van Warner Bros. in de planning staan, Mickey 17 met Robert Pattinson en Mark Ruffalo, geregisseerd door Bong Ho; en Clint Eastwood's Juror #2, waarin ze wordt herenigd met Nicholas Hoult nadat ze samen de hoofdrol speelden in About a Boy.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten