Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Het jaar in series 2017

Het jaar 2017 is alweer voorbij, en wat ging het snel. Erg snel als je het mij vraagt want mijn nog te zien lijst is er alleen maar langer op geworden. Er is weer veel gebeurd in MijnSerie land, hoogste tijd om het jaar 2017 door te nemen.

Aanmeldproces
Eind 2016 en begin 2017 heeft stagiair Stijn onderzoek gedaan naar het aanmeldproces. Uit dit onderzoek kwamen mooie dingen en deze zijn ook snel ingebouwd. Zo is het nu (nog) makkelijker om een account aan te maken en om daarna snel en makkelijk series toe te voegen aan je profiel.

Nieuwspagina
In de zomer van 2017 heeft Carlien onderzoek gedaan naar de nieuwspagina. Vooral de overzicht pagina van het nieuws is erg veranderd. Een nieuw en beter design, waardoor je nieuwsberichten ziet die alleen voor jou van toepassing zijn. Er is meer aandacht voor het nieuws en het is duidelijker wat de best gelezen berichten zijn.

Eerste vacature
De eerste vacature ooit van MijnSerie heeft online gestaan. MijnSerie zocht namelijk een hoofdredacteur. Mandy (Roeman) doet al erg veel voor MijnSerie, maar meer hulp is altijd welkom. Het schrijversteam verdient meer aandacht zodat het nieuws van hoge kwaliteit blijft en sneller online verschijnt. We hadden iemand nodig die dat beter kon managen dan ik. Binnenkort start deze nieuwe hoofdredacteur en samen hopen we in 2018 grote stappen te zetten voor MijnSerie.

Statistieken
Ook dit jaar is MijnSerie weer hard gegroeid. Zo zijn er meer dan 31.000 gebruikers bij gekomen. Alle leden bij elkaar (meer dan 145.000) hebben in 2017 meer dan 16 miljoen afleveringen bekeken, gaven meer dan 106.000 beoordelingen aan series en er werd bijna 50.000 stemmen uitgebracht op een favoriete karakter. Het platform (websites en applicaties) werd door meer dan 6 miljoen bezoekers bezocht die samen goed waren voor 25 miljoen paginaweergaven.

Artikelen en series
Het schrijversteam is afgelopen jaar super bezig geweest. Er werden in totaal 854 nieuwsberichten, 361 recensies 114 columns geschreven. Niet alleen de schrijvers maar ook de leden zijn goed bezig geweest; er werden wel 1.044 series toegevoegd aan MijnSerie. Veel hiervan zijn series die in 2017 of in 2018 zijn uitgezonden of gaan worden uitgezonden. De oudste serie kwam uit 1949 en was The Lone Ranger.

Jaar in series
Om eens goed te bekijken hoe het serie jaar van 2017 er uit zag, is er dit jaar weer een jaaroverzicht gemaakt voor iedereen. In het jaaroverzicht vind je o.a. wat de meeste bezochte serie is, wie het populairste karakter is, wat de best gelezen recensies was en nog veel meer. Ook kan je de overzichten bekijken van vorige jaren. Neem dus snel een kijkje! Oh, en voor de premium gebruikers is er een eigen jaaroverzicht. Deze is te vinden onder het Premium tab.

Bedankt voor een goed 2017 en we hopen jullie dit jaar weer terug te zien!

Bekijk het jaar in series 2017
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Vandaag, 10:00
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00