Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vier! Vijf! ZES… Alweer een nieuwe Vlaamse zender

Vier! Vijf! ZES… Alweer een nieuwe Vlaamse zender

Vanaf 6 oktober lanceert SBS Vlaanderen een derde tv-zender. Zes is de logische naam voor de nieuwe zender van de mediagroep die met Vier en Vijf al jaren actief is in Vlaanderen. Zes zal 24 op 24 uur uitzenden en zijn kijkers trakteren op films en series van vroeger en nu.

Onder het moto sit back and relax brengt de zender de klok rond populaire Amerikaanse films en reeksen die de noemer classics verdienen. Daarnaast mag je heel wat topreeksen verwachten op de nieuwe zender. Zo mag je al zeker de series Supergirl, Zoo, Animal Kingdom en een gloednieuw seizoen van Hawaii Five O verwachten de eerste weken.

Voor de seriekijker wordt vooral het weekend belangrijk want vanaf vrijdags zal Zes uitpakken met marathonuitzendingen van diverse reeksen. Op zaterdag mag je binchewatchen met de betere crime series en het nieuwe seizoen van Arrow zal je te zien krijgen op zondag.

Zes is vanaf 6 oktober terug te vinden op kanaal 14 van Telenet, kanaal 16 van Proximus en kanaal 9 van Orange en TV Vlaanderen. Donderdag 6 oktober om 18 uur is het zover: dan start ZES met de films Tron: Legacy, Harry Potter and the Chamber of Secrets en Cocktail.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Vycodine
Vycodine 15 september 2016, 09:29
Vier én Vijf TV kennende zal dit vooral op de spitsuren eerder een onderbreking van de reclame door een paar minuten serie worden. Ook eens benieuwd hoe snel dit een "rerun channel" wordt.
JanWillemK
JanWillemK 15 september 2016, 11:18
Kunnen we dit soort nieuwsberichten niet alleen op mijnserie.be plaatsen? Hehe.

Grapje uiteraard ;)
Log in om een reactie achter te laten