Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Productie begint voor The Abandons van Kurt Sutter en Netflix onthult castfoto's

De productie van de nieuwe Netflix-serie The Abandons van Kurt Sutter in Calgary is officieel van start gegaan.
The Abandons volgt een groep verschillende, afwijkende families die hun Manifest Destiny nastreven in het Oregon van 1850, terwijl een corrupte macht en rijkdom, die hun land begeren, hen proberen te verdrijven.

Deze in de steek gelaten zielen, het soort verloren zielen dat aan de rand van de samenleving leeft, verenigen hun stammen om een familie te vormen en terug te vechten.

15435 castfoto 1 The Abandons

In dit bloedige proces wordt "gerechtigheid" opgerekt tot over de grenzen van de wet. The Abandons verkent de dunne lijn tussen overleven en recht, de gevolgen van geweld en de ondermijnende kracht van geheimen, terwijl deze familie vecht om hun land te behouden.

De ensemblecast bestaat uit Lena Headey, Gillian Anderson, Nick Robinson, Diana Silvers, Lamar Johnson, Natalia del Riego, Lucas Till, Aisling Franciosi, Toby Hemingway, Michael Greyeyes, Ryan Hurst, Katelyn Wells, Clayton Cardenas, Elle-Maija Tailfeathers, Brían F. O'Byrne, Marc Menchaca, Patton Oswalt, Michael Ornstein, Jonathan Koensgen, Jack Doolan, Michiel Huisman, Haig Sutherland en Sarah White.

"Ik ben gefascineerd door de metamorfose van goed naar kwaad. Wat moet er gebeuren om het moreel gezonde te veranderen in het gevaarlijk corrupte. The Abandons verkent deze complexe compromissen door middel van het krachtigste menselijke instinct - de liefde en bescherming van moeders," deelde bedenker, showrunner en uitvoerend producent Sutter in een verklaring.

Stephen Surjik, Otto Bathurst, Emmy Grinwis en Jon Paré voeren de regie en Robert Askins is co-uitvoerend producent.

15435 castfoto 2 The Abandons
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten