Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe MijnSerie app beschikbaar voor iOS en Android

Nieuwe MijnSerie app beschikbaar voor iOS en Android

De mobiele app voor iOS en Android is helemaal opnieuw gebouwd met een compleet nieuw design en nieuwe functies.
De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe app voor MijnSerie. Vanaf vandaag is het eindelijk zover, de nieuwe app kan gedownload worden! De veranderingen zitten 'm vooral in de vormgeving, de interface en een aantal nieuwe functies. Zo zat het hoofdmenu in de vorige app achter een knopje en zit het nu onderaan je scherm zodat je makkelijker door de app kunt navigeren. Ik kan er nog heel veel over vertellen, maar plaatjes zeggen natuurlijk veel meer.

Nog te zien lijst
De 'nog te zien' lijst heeft dezelfde look gekregen als de website. Ook kan je nu de layout van de lijst wijzigen of de lijst sorteren zoals jij dat het liefste wilt.

nieuwe appnieuwe app

Waar is de serie te streamen
Wat al een tijdje op de website is te vinden, maar niet in de app zat, is de informatie waar je een bepaalde serie kan streamen/bekijken. Dit is een populaire functionaliteit op de website en daarom hebben we deze informatie ook toegevoegd in de app. Als je klikt op het logo'tje van de streamingdienst open je direct de app of website van de streamingdienst en kom je automatisch terecht bij de juiste serie. De landen waarvan we deze gegevens hebben zijn Nederland, Belgiรซ, Engeland, Duitsland en Amerika.

nieuwe appnieuwe app

Artikelen en nieuwe series ontdekken
De artikelen die door onze geweldige schrijvers worden geschreven, hebben een prominentere plek gekregen in de app. Je kunt nu ook makkelijker switchen tussen de tabbladen 'nieuws', 'recensies' en 'columns' door naar links en rechts te swipen. Voor de mensen die opzoek zijn naar nieuwe series, is de 'ontdekken' pagina in het leven geroepen. Op deze zoekpagina vind je alle trending en populaire series van het moment.

nieuwe appnieuwe app

Je profiel
In de nieuwe app is je profiel hetzelfde als op de website. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om je persoonlijke berichten te lezen. Daarnaast is het betaalmodel van de app aangepast. Voorheen betaalde je een eenmalig bedrag en kon je voor altijd gebruik maken van extra functies en een reclame vrije app. Dit hebben we helaas moeten veranderen naar een jaarlijks bedrag (ook ik moet wat eten). Iedereen die de betaalde versie heeft gekocht, kan nu nog een jaar gebruik maken van de extra functies. Daarna zou je opnieuw moeten verlengen. De kosten bedragen 4 euro per jaar maar je kan het ook het Premium account nemen. Hiermee geniet je niet alleen van extra functies en een reclame vrije app, maar ook van extra functies en een reclame vrije website.

nieuwe app

Techniek
De app is gebouwd in Capacitor, Ionic en Angular. Er is een nieuwe achterkant ontwikkeld in Express. Het was de bedoeling dat de nieuwe achterkant van de website gebruikt zou gaan worden maar deze bleek helaas niet snel genoeg. Misschien dat de website uiteindelijk ook gebruik gaat maken van de Express maar dat is nog niet zeker.

Ik wil graag alle mensen bedanken die de app van te voren getest hebben. Zonder jullie was het niet gelukt, dus bedankt allemaal!

En last but not least.. downloaden kan hier:
AppleAndroid

Veel plezier met de nieuwe app. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Mocht je feedback hebben dan kan je dit via de app sturen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (22)

BlackBiker
BlackBiker 14 januari 2022, 16:06
Gedownload en het is zeker een grote verbetering!
Lange
Lange 14 januari 2022, 17:37
dankjewel :-)
Faceman
Faceman 14 januari 2022, 18:37
Ziet er goed uit.
Bossman198
Bossman198 14 januari 2022, 19:25
๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ
Bartvdbroek
Bartvdbroek 14 januari 2022, 19:31
Nice ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰
Solis
Solis 15 januari 2022, 10:45
Ziet er goed uit inderdaad. Fijne nieuwe features. Goed bezig! ๐Ÿ˜Š
luukmlgn
luukmlgn 15 januari 2022, 10:54
Ziet er goed uit!
Enige wat ik ben tegengekomen is het geven van een cijfer per afzonderlijk seizoen. Dat lijkt niet te kunnen (enkel voor de complete serie).
Lange
Lange 15 januari 2022, 12:41
Het klopt dat dit er (nog) niet in zit. Ik heb dit op de todo lijst staan. Maar hier staan veel dingen op, het komt er uiteindelijk wel in maar kan je nog niet vertellen wanneer ๐Ÿ˜ฌ
ajvs89
ajvs89 15 januari 2022, 22:47
Moeten jullie ook klein beetje "wachten" tot informatie is geladen?
Mandy1966
Mandy1966 16 januari 2022, 10:53
Klopt, de ene keer wel en de andere keer niet. Weet niet waardoor dat komt, maar denk dat het iets te maken heeft met hoe druk het is.
hansmol
hansmol 17 januari 2022, 15:16
Ja merk ik ook, beetje vaak nu... wordt beetje vervelend.
Lange
Lange 17 januari 2022, 15:29
Er wordt vandaag een update uitgebracht die stuk sneller is. Voor android al online, voor apple hopelijk ook snel!
Faceman
Faceman 17 januari 2022, 21:09
Na de update blijven de instellingen staan als je ze aanpast en zie nu ook de nieuwe afleveringen van nieuwe series die ik niet volg.
Faceman
Faceman 15 januari 2022, 23:42
Ik mis het 'series die binnenkort weer gaan beginnen' overzicht.
Mandy1966
Mandy1966 16 januari 2022, 10:52
Die staan er wel in als je op nog te zien klikt, dan rechts bovenin staat 'Binnenkort'.
Faceman
Faceman 16 januari 2022, 11:15
Dat is het weekoverzicht van series die je al volgt. Ik bedoel het overzicht van nieuwe series die gaan beginnen en de eerste afleveringen van een nieuw seizoen.
BingingBirgit
BingingBirgit 16 januari 2022, 11:45
Dat kan je in het 'Binnenkort' overzicht wel zien. Dat moet je linksboven aangeven. Je selecteert dan 'Nieuwe afleveringen weergeven'.
Faceman
Faceman 16 januari 2022, 12:18
Dat nog zie ik alleen series die ik al volg. Bovendien als ik de app afsluit en daarna weer opstart zijn die wijzigingen weer teruggezet naar de oude instellingen.
Lange
Lange 16 januari 2022, 14:07
Ben nu bezig met een update.. de instellingen blijven niet bewaard? Gebruik je de app op ios of android? Kan je mij anders wat meer info sturen via een persoonlijk bericht? :-)
Scoobix
Scoobix 16 januari 2022, 00:44
Ziet er allemaal netjes uit !
ellenvangenechten10
ellenvangenechten10 16 januari 2022, 12:23
Prima! Ziet er mooi uit, heeft alles wat ik nodig heb, de rest lees ik toch liever op mijn laptop!
Moly
Moly 17 januari 2022, 21:19
Wel even wennen. Wil liever een licht gekleurde achtergrond met donkere letters. Ik heb problemen met lezen op deze nieuwe app. Beeld is te scherp.
Log in om een reactie achter te laten