Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (40)

Populairste series afgelopen week (40)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 718 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Undercover

Er hebben 596 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Wie is de Mol?

Er hebben 397 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 21ste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat KLEM

Er hebben 293 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van KLEM. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Boys

Er hebben 249 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Boys. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten