Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Legacies, All American (2018) en Charmed (2018) krijgen meer afleveringen

The CW laat er geen gras over groeien, drie nieuwe series, Legacies, All American (2018) en Charmed (2018), krijgen vrijwel direct een bestelling van meer scripts in het eerste seizoen.

De sportdramaserie All American (2018) ging op 10 oktober in première en draait om de ster-middelbare school footballspeler Spencer James (Daniel Ezra) uit South Central die wordt gerekruteerd om te spelen voor Beverly Hills High School.Charmed (2018) is de remake van de serie Charmed uit de jaren 90 over drie zussen die heksen blijken te zijn. De serie gaat op 14 oktober in première met onder andere Sarah Jeffery, Madeleine Mantock en Melonie Diaz in de hoofdrol.Legacies, de spin-off van the Vampire Diaries en The Originals, gaat op 25 oktober in première en daar draait het om de dochter van Niklaus en Hayley; Hope (Danielle Rose Russell). De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted.All American (2018) en Charmed (2018) krijgen beide vijf scripts erbij en Legacies heeft een bestelling gekregen van drie extra scripts. Dat houdt dus in dat alle series er afleveringen bij gaan krijgen. Het enige dat nog roet in het eten kan gooien is als de kijkers massaal wegblijven. Dan zullen de bestelde scripts waarschijnlijk niet in afleveringen worden omgezet, maar die kans is vrij klein.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00