Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

CBS kondigt comedyseries crossover aan

CBS' maandagavond comedies zullen later deze maand hun krachten gaan bundelen. Kijkers kunnen op 14 maart een cross-over tussen Bob Hearts Abishola en The Neighborhood gaan zien.
CBS onthulde het volgende over de speciale gebeurtenis:

“Het plezier begint wanneer Cedric the Entertainer en Tichina Arnold een cameo-optreden maken in de aflevering van Bob Hearts Abishola van 14 maart als Calvin en Tina Butler, hun personages uit The Neighborhood . Later dit voorjaar beantwoordt Gina Yashere van Bob Hearts Abishola de gunst wanneer ze in The Neighborhood verschijnt als een feestplanner genaamd Chika.



Bob Hearts Abishola mede-bedenker Al Higgins onthulde: “Toen we de aflevering [BHA] bespraken , kwam Chuck op het idee om contact op te nemen met Cedric, Tichina en al onze maandagavondvrienden in The Neighborhood. We vonden het geweldig om elke week met hen samen te werken, en dit was een leuke manier om dat te eren. Cedric en Tichina waren fantastisch. We konden niet gelukkiger zijn met hoe het uitpakte en kunnen niet wachten om de aflevering te delen met fans van beide series.”



Showrunner Meg DeLoatch voegt toe: “Gina Yashere is een enorm getalenteerde komiek, schrijfster en actrice die me hardop aan het lachen maakt. Ik ben zo opgewonden om haar bij ons te hebben op The Neighborhood! Ik weet dat ze veel energie en vreugde zal brengen."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten