Never Have I Ever

7.6 / 10
20 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde seizoen Never Have I Ever

Never Have I Ever heeft een startdatum voor het derde seizoen. Netflix kondigde de terugkeer van de comedyserie aan met first-look foto's. De streamingdienst zal in 2023 het vierde en laatste seizoen van de serie uitbrengen.

In Never Have I Ever spelen onder andere Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet, Ramona Young, Lee Rodriguez en John McEnroe een rol. De coming-of-age-comedyserie volgt een Indiaas-Amerikaans tienermeisje genaamd Devi (Ramakrishnan) terwijl ze te maken heeft met het leven thuis en op de middelbare school.

12033 NHIE 1

Netflix heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie.

“In seizoen drie van de coming-of-age-comedy Never Have I Ever, blijft de Indiase Amerikaanse tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan) omgaan met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis, terwijl ze ook nieuwe romantische relaties aangaat. Never Have I Ever is gemaakt door uitvoerend producent Mindy Kaling, met Lang Fisher als co-creator, uitvoerend producent, showrunner en schrijver. Never Have I Ever wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, en uitvoerend geproduceerd door Howard Klein en David Miner van 3 Arts Entertainment."

12033 NHIE 2

Het derde seizoen met tien afleveringen is vanaf vrijdag 12 augustus bij Netflix te zien.

12033 NHIE 3
12033 NHIE4
Vorige aflevering
... been a perfect girl
... been a perfect girl
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Never Have I Ever