NCIS

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Pauley Perrette gaat weg bij NCIS na 14 jaar

NCIS-actrice Pauley Perrette stopt met acteren in de serie. De geliefde forensisch wetenschapper uit de misdaadserie tweette dat ze haar laatste scène voor de show, die op 8 mei wordt uitgezonden bij CBS, heeft opgenomen.

Er zijn geen details onthuld over de aard van de laatste scène van het Pauley Perrette-personage Abby Sciuto, maar Sean Murray, Brian Dietzen, Emily Wickersham en Wilmer Valderrama waren er ook bij, te oordelen naar de tweet.
De producenten hebben beloofd dat Perrette de serie NCIS niet zonder ‘een bijzonder moment’ zou verlaten, aldus George Schenck en Frank Cardea.

"Vanaf de eerste dag heeft ze ongelooflijke passie voor de rol getoond. Abby is een personage dat miljoenen fans over de hele wereld inspireert, en wij allemaal bij NCIS waarderen Pauley omdat ze haar rol zo mooi heeft neergezet."

CBS is ook positief over Pauley Perrette en haar Abby-rol. "Hoewel het nooit gemakkelijk is om afscheid te nemen van een geliefde actrice en personage, respecteren we haar beslissing om te vertrekken aan het einde van het seizoen. We zijn Pauley dankbaar voor al haar bijdragen aan de serie."

Embed from Getty Images
Pauley Perrette

NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van de Naval Criminal Investigative Service. Hun doel is onderzoek te doen naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine. Dit kan gaan over moord op een marinier tot spionage op militair domein, en van drugs deals tot verkrachting. 5.237 leden van MijnSerie volgen deze serie, die al in 2003 van start ging.

De wereldwijd best bekeken misdaadserie wordt in Nederland uitgezonden door Net5. In het verleden toonde SBS6 de serie, maar die vond circa 300.000 kijkers per uitzending toch te weinig. In de Verenigde Staten bereikt NCIS nog gemiddeld 14 miljoen kijkers, maar het hoogtepunt van 21 miljoen kijkers in 2012 is duidelijk voorbij.
Vorige aflevering
The Arizona
The Arizona
17x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
07 apr 2018 20:02 -
Jammer, eerst Ziva, toen Tony en nu Abby.
De serie is denk ik jammer genoeg een beetje op z'n retour.
Reageer
avatar_eentje
07 apr 2018 22:41
Ze kunnen er inderdaad beetje een eind aan breien
Reageer

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Gisteren, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
woensdag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
woensdag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
woensdag, 12:00
1
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
woensdag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00