Murphy Brown

7.1 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Bekende sterren als 'secretaresse' in reboot Murphy Brown

In 1998 werd de laatste aflevering uitgezonden van de komedieserie Murphy Brown. In 2018 zal hoofdrolspeelster Candice Bergen opnieuw in de huid kruipen van de sterverslaggeefster.

In 1988 ging de CBS-komedieserie Murphy Brown in première. Tien jaar lang volgde de kijker het leven van Murphy Brown, sterverslaggeefster voor het TV nieuwsmagazine FY1 in Washington. Ze is een pittige, zeer gewaardeerd televisiejournalist. Ze is ook een fanatiek liberaal en is daarom niet bepaald populair in het Witte Huis.

Ook in de reboot van de serie Murphy Brown zullen weer bekende sterren opduiken als de 'secretaresse' van de nieuwslezeres. Dat bevestigt hoofdrolspeelster Candice Bergen.

Embed from Getty Images
Candice Bergen

Onder meer Bette Midler, John F. Kennedy junior en Rosie O'Donnell doken tussen 1988 en 1998 op als de zoveelste rechterhand van het titelpersonage.

De inmiddels 72-jarige actrice hoopt met de reboot van de serie ook de journalistiek in een goed daglicht te kunnen zetten. "Nieuws wordt nu heel anders vergaard dan destijds, en het leek ons leuk om onze nieuwsshow te laten zien als een programma dat nog van de feiten uitgaat, en daarmee een beetje uit de mode is geraakt", aldus Bergen.
Vorige aflevering
Happy New Year
Happy New Year
11x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1