Mr. Robot

7.9 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Mr. Robot stopt na vierde seizoen

De dramaserie Mr. Robot van USA Network stopt. Het eerder aangekondigde vierde seizoen zal tevens de laatste worden en is te zien in 2019.

Volgens bronnen zal het laatste seizoen uitgebreider worden dan de voorgaande seizoenen met in totaal twaalf afleveringen, schrijft The Hollywood Reporter.

In eerste instantie zou het vierde seizoen van de serie uit acht afleveringen bestaan. Mr. Robot gaat over een jonge computerprogrammeur die moeite heeft met het leggen van contacten, maar via een hackgemeenschap alsnog in contact komt met andere mensen. Hij wordt ontdekt door Mr. Robot, een mysterieuze anarchist die grootse plannen met hem heeft.

"Toen ik voor het eerst de wereld van Mr. Robot creëerde, dacht ik dat het een nichetelevisieserie zou worden met een kleine cultstatus. In de afgelopen drie jaar is het zo veel meer geworden", aldus regisseur Sam Esmail.

"Vanaf de eerste dag werk ik toe naar één conclusie - en bij het aanbreken van het komende seizoen van Mr. Robot heb ik besloten dat die conclusie hier eindelijk is."

Vorige aflevering
Hello, Elliot
Hello, Elliot
04x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
30 aug 2018 10:34 - 30 aug 2018 15:06
Speltip 9: Weet wanneer je moet stoppen.. en Sam Esmail weet wanneer. Uitstekende keuze.

Ik ging er ook vanuit dat dit het mogelijk laatste seizoen zou zijn want Sam Esmail heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het verhaal na 4 of 5 seizoenen stopt. Hij gaf ook het volgende aan in een eerder interview:
"I've always said it's four or five seasons, and I've said that because I think it's somewhere in between,"
Reageer
avatar_renzoroy
30 aug 2018 17:52
Dat zei Eric Kripke ook over Supernatural en die beginnen binnenkort al aan het 14e seizoen :P :)
Reageer
avatar_RLS90
30 aug 2018 19:37
Wat sinds seizoen 5 niet meer goed is (op seizoen 8 na).
Reageer
avatar_ChillZZ
30 aug 2018 15:07 -
grote kans dat de mogelijke verhaallijnen voor een 4de en 5de seizoen dus in 2x 6 afleveringen wordt gestopt, zodat de gehele serie een mooi afgerond geheel wordt.. prima!
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2