Moonhaven

6.4 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Moonhaven

De kolonie op de maan is nog niet van plan om ergens heen te gaan. Moonhaven is door AMC+ vernieuwd met een tweede seizoen.

Op 7 juli ging de sciencefictionserie Moonhaven in première bij AMC+, na nog geen maand is de serie al vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen zal zes afleveringen krijgen en wordt in 2023 verwacht.

Moonhaven speelt zich 100 jaar in de toekomst af en volgt Bella Sway (Emma McDonald), een maanvrachtpiloot en smokkelaar die beschuldigd wordt van een misdaad en aan haar lot wordt overgelaten op Moonhaven, een utopische gemeenschap op een 500 vierkante mijl grote Hof van Eden, gebouwd op de maan om oplossingen te vinden voor de problemen die spoedig een einde zullen maken aan de beschaving op Moeder Aarde. Als scepticus in het paradijs wordt Bella betrokken in een samenzwering om controle te krijgen over de kunstmatige intelligentie die verantwoordelijk is voor de wonderen van Moonhaven. Ze werkt samen met een lokale detective, Paul Serno (Dominic Monaghan), om de krachten te stoppen die de laatste hoop van de Aarde willen vernietigen voordat ze zelf vernietigd worden. Tomm Schultz (Joe Manganiello), een ex-militair met een filosofische inslag, is de rechterhand van de belangrijkste aardse diplomaat op de maan, die zijn ambities ziet veranderen wanneer hij wordt geïnjecteerd met een geest veranderende maan-drug.

"Ik kan niet meer opgewonden zijn om terug te keren naar de Maan en ons verhaal voort te zetten met deze geweldige cast en crew," zei uitvoerend producent en bedenker Ocko. "AMC+ is een geweldige partner geweest in het tot leven brengen van onze wereld, en we kunnen niet wachten om de reis voort te zetten."
Video on youtube
Vorige aflevering
The Seeker
The Seeker
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Moonhaven