Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Monty Python keert terug bij Netflix

Monty Python verschijnt binnenkort bij Netflix. De online dienst heeft de internationale rechten op de serie veiliggesteld.

Netflix heeft de rechten op de klassieke televisieseries Monty Python's Flying Circus, Monty Python's Personal Best, Monty Python Conquers America, Monty Python's Almost the Truth, The Meaning of Monty Python, Monty Python's Beste Bits en Monty Python Live.

De televisieserie Monty Python's Flying Circus werd uitgezonden door de BBC van 1969 tot 1974, en alle leden van Monty Python schreven eraan mee en acteerden. Het was een show met losse sketches en animaties, maar met een vernieuwende aanpak en stijl.

Video on youtube


Speelfilms zoals Monty Python and the Holy Grail en Monty Python's Life of Brian behoren eveneens tot de pakketdeal. Ze zullen vanaf 15 april in eerste instantie te zien zijn in Engeland en Canada, maar ook in andere territoria en later dit jaar bij Netflix in de VS.

Deadline meldt dat Netflix ook nadenkt over nieuwe producties met leden van de Britse komediegroep, met John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin en Terry Gilliam. Graham Chapman zat ook in de groep, maar overleed in 1989.
Vorige aflevering
Party Political Broadcast
Party Political Broadcast
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Monty Python's Flying Circus