Monty Python's Flying Circus

8.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Monty Python keert terug bij Netflix

Monty Python verschijnt binnenkort bij Netflix. De online dienst heeft de internationale rechten op de serie veiliggesteld.

Netflix heeft de rechten op de klassieke televisieseries Monty Python's Flying Circus, Monty Python's Personal Best, Monty Python Conquers America, Monty Python's Almost the Truth, The Meaning of Monty Python, Monty Python's Beste Bits en Monty Python Live.

De televisieserie Monty Python's Flying Circus werd uitgezonden door de BBC van 1969 tot 1974, en alle leden van Monty Python schreven eraan mee en acteerden. Het was een show met losse sketches en animaties, maar met een vernieuwende aanpak en stijl.Speelfilms zoals Monty Python and the Holy Grail en Monty Python's Life of Brian behoren eveneens tot de pakketdeal. Ze zullen vanaf 15 april in eerste instantie te zien zijn in Engeland en Canada, maar ook in andere territoria en later dit jaar bij Netflix in de VS.

Deadline meldt dat Netflix ook nadenkt over nieuwe producties met leden van de Britse komediegroep, met John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin en Terry Gilliam. Graham Chapman zat ook in de groep, maar overleed in 1989.
Vorige aflevering
Party Political Broadcast
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00