Medisch Centrum West

7.5 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.5 / 10
7seizoenen/98afleveringen/1988 - 1994 
NetwerkTros
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min19881994 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Tros
Medisch Centrum West is een Nederlandse medische dramaserie van de zender Tros. De serie ging in première op 9 februari 1988.

De afleveringen van deze ziekenhuisserie zaten boordevol drama, liefde en verdriet. Uit het leven gegrepen onderwerpen vormden de leidraad voor de meest succesvolle ziekenhuisserie die op de Nederlandse televisie is vertoond. De serie is de voorloper van de moderne Nederlandse soap. De relaties in en om het Zuiderzee ziekenhuis werden het gesprek van de dag. De strijd om de functie van 'chef de kliniek', tussen dokter Jan van de Woude (Marc Klein Essink) en dokter Eric Koning (Rob van Hulst) maar ook onderwerpen over de kleinste kwaaltjes tot en met het uitvoeren van euthanasie speelden een hoofdrol in Medisch Centrum West. Met in totaal 100 afleveringen was het de tot dan toe langst lopende serie op de Nederlandse televisie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 5
0 / 15
Seizoen 6
0 / 18
Seizoen 7
0 / 15

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Medisch Centrum West.

Nieuws (6)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 jul 2018
Weekoverzicht van 29 mei tot en met 5 juni. Vanwege de pinksterdagen zijn we een dag later met het weekoverzicht. * Weetjes: -Het zevende seizoen van Game of Thrones komt met rasse schreden dichterbij. Helaas krijgen...
6 jun 2017
3
Het is de toon die de muziek maakt, wordt vaak gezegd. Maar soms is het ook de muziek die de serie maakt! Nou ja, misschien niet helemaal, maar een titelsong kan een serie wel degelijk leuker maken of juist...
18 mei 2017
8

Populaire reacties (1)

6
06 apr 2013
Toen baanbrekende nederlandse serie. Nu uiteraard enorm achterhaald.
Acteerwerk om t ehuilen wannner men nu kijkt.
Sentiment dat dan weer wel. Van der Hulst is nu rondleider over de wallen al menig jaar.

Vergelijkbare series