Marvel's What If...?

7.7 / 10
30 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Marvel's What If...? krijgt ook een derde seizoen

Disney+ zal nog meer gaan laten zien wat er zou kunnen gebeuren als gebeurtenissen net even anders lopen in Marvel's What If...?

De animatieserie Marvel's What If...? zal in 2023 terugkeren met een tweede seizoen, maar Disney+ heeft de serie ook al vernieuwd met een derde seizoen dat in 2024 wordt verwacht.


De animatieserie over en met de Marvel superhelden verteld het verhaal gezien vanaf een ander perspectief. Wat zou er zijn gebeurd als...?

De stemmen worden ingesproken door de originele castleden van diverse Marvel series en films en het tweede seizoen zal in 2023 worden uitgebracht op Disney+. De serie heeft drie Emmy nominaties gekregen.

What If…? seizoen twee vervolgt de reis met The Watcher als onze gids door het enorme multiversum en introduceert gloednieuwe en bekende gezichten in de MCU. De animatieserie bevraagt, herbekijkt en verdraait klassieke Marvel Cinematic-momenten met een ongelooflijke stemmencast met een groot aantal sterren die hun iconische rollen opnieuw opnemen. De serie wordt geregisseerd door uitvoerend producent Bryan Andrews met uitvoerend producent AC Bradley als hoofdschrijver.
Video on youtube
Vorige aflevering
What If… The Watcher Broke His Oath?
What If… The Watcher Broke His Oath?
01x09
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's What If...?