Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen van Marvel's What If...? wordt de laatste

Marvel's What If...? keert terug voor een derde seizoen, maar het is nu bekend gemaakt dat het het laatste seizoen wordt van de Marvel-animatieserie.

Disney+ heeft de serie in juli 2022 vernieuwd met een derde seizoen, voorafgaand aan de start van het tweede seizoen. Een startdatum voor de laatste afleveringen is nog niet bekendgemaakt.

De anthologieserie toont een alternatieve geschiedenis voor Marvel met wendingen zoals Peggy Carter (Hayley Atwell) die Captain America wordt en T'Challa (Chadwick Boseman) die Star-Lord wordt.

Marvel's What If...?

Acteurs uit de Marvel-films lenen vaak hun talenten om hun geanimeerde tegenhangers van stemmen te voorzien. Anderen die in meerdere afleveringen te horen waren, zijn Jeffrey Wright, Terri Douglas, Matthew Wood, Robin Atkin Downes, Fred Tatasciore, Mick Wingert, Josh Keaton, Helen Sadler, Samuel L. Jackson, Lake Bell, Benedict Cumberbatch, Michael Ralph, Debra Wilson, Chris Hemsworth, Sebastian Stan en Piotr Michael.

Brad Winderbaum, Marvel Studios' Head of Streaming, Television and Animation, zei het volgende over seizoen drie van Marvel's What If ...? tijdens de Official Marvel podcast:

"Het voelt als de voltooiing van een trilogie. Het brengt ons op plaatsen die je nooit zou verwachten. Het gaat verder dan de eerste twee seizoenen in zijn verkenning van het multiversum. Er komen zeer onverwachte personages in voor en het heeft volgens mij een zeer ontroerend en bevredigend hoogtepunt voor Uatu the Watcher."

Wright, de stem van de Watcher, sprak ook over de serie en zei: "Hij is niet de Watcher die hij in het begin was. Hij is nu een andere Watcher. Hij heeft de vierde muur doorbroken, dus dat is geweldig want het geeft een mooie complexiteit aan het personage en het stelt hem ook in staat om actief te zijn op manieren die hij aan het begin van de serie niet was. Het is spannend."

De startdatum voor de laatste afleveringen van de serie wordt later bekendgemaakt.
Vorige aflevering
What If... Strange Supreme Intervened?
What If... Strange Supreme Intervened?
02x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's What If...?