Love, Death & Robots

7.7 / 10
15 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor Love, Death & Robots

Netflix heeft de volwassen animatie/anthologieserie Love, Death & Robots vernieuwd met een vierde seizoen.

Elke aflevering heeft een nieuw verhaal in een andere animatiestijl en wordt verteld door een team van artiesten van over de hele wereld. De afleveringen bevatten de genres drama, horror, comedy, sciencefiction en fantasy. Elke aflevering, die niet langer dan 22 minuten duurt, is op de één of andere manier verbonden met de titel Love, Death & Robots.


Het eerste seizoen van achttien afleveringen ging in maart 2019 in première, het tweede seizoen had acht afleveringen en was te zien vanaf mei 2021. Het derde seizoen kreeg negen afleveringen en was vanaf mei 2022 te zien bij de streamer. Het vierde seizoen krijgt ook negen afleveringen en de startdatum wordt nog aangekondigd.

Netflix heeft in een persbericht meer onthuld over de vernieuwing van de serie.

De al twaalf maal Emmy-winnende geanimeerde serie Love, Death & Robots keerde op 20 mei terug naar Netflix met een veelgeprezen Volume III-executive, geproduceerd door Tim Miller en David Fincher. Terreur, verbeelding en schoonheid komen samen in negen nieuwe afleveringen die zich uitstrekken van het blootleggen van een oud kwaad tot een komische Apocalyps, en verrassende korte verhalen vertellen over fantasie, horror en sciencefiction met kenmerkende humor en visuele vindingrijkheid.

De Academy en Emmy Award winnende regisseur Alberto Mielgo won een vroege Emmy Award voor Outstanding Individual Achievement in Animation voor de breakout short 'Jibaro'.
Video on youtube
Vorige aflevering
Jibaro
Jibaro
03x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TnTNL
17 aug 2022 07:42 -
Geweldige serie die ook doordat elke aflevering los staat gewoon blijft boeien.
Reageer
avatar_toetje1977
24 aug 2022 17:55 -
Kom maar op. Echt leuk om te kijken, soms echt met verbluffende kwaliteit animatie.
Reageer
Love, Death & Robots