Longmire

8,0 / 10
50 min
Drama, Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Conan Miller geeft "Longmire - Seizoen 2" een 8.
Geschreven door Conan Miller op 7 september 2015.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Longmire - Seizoen 2

© Netflix


In het eerste seizoen werd het verhaal verteld van Sheriff Walt Longmire die probeert uit het diepe dal te klimmen waar hij terecht was gekomen nadat zijn vrouw in Denver vermoord was. Gaandeweg probeert hij weer de rots in de branding te worden die hij voor velen was. Dat wordt hem niet gemakkelijk gemaakt omdat Branch vindt dat Walt tijd genoeg heeft gehad om te rouwen. Het is tijd voor een nieuwe, fitte sheriff; verkiezingen dus. Walt is niet bepaald een politicus en de rivaliteit tussen Walt en Branche wordt steeds feller. Het ontwikkelt zich steeds meer tot een hele strijd tussen de ervaren oude rot Walt en de ambitieuze jonge stier Branche. Branche probeert zich te bewijzen als de juiste man voor de positie van Sheriff van Absaroka County, maar dit brengt hem soms tot twijfelachtige beslissingen. Graaft hij langzaam maar zeker zijn eigen graf of dat van Walt?

Detective Fales, blijft graven en hij vindt steeds meer belastend bewijs tegen Walt en Henry.

Tegen het einde van seizoen 1 bleek dat Walt mogelijk betrokken was bij de nasleep van de moord op zijn vrouw. Wat is er nog meer gebeurt in Denver en wat was de rol van Henry Standing Bear? Een zeer gemotiveerde agent van de afdeling moordzaken, Detective Fales, blijft graven en hij vindt steeds meer belastend bewijs tegen Walt en Henry. Walt wordt hierdoor ernstig belemmerd in zijn werk en zijn relatie met Cady. Als klap op de vuurpijl ontdekt Cady dat haar vader haar niet alles heeft verteld over de dood van haar moeder. Dit heeft ernstige gevolgen voor haar relatie met haar vader en Branche. Hoe gaat dit zich ontwikkelen?

Dit zijn de belangrijkste verhaallijnen maar er gebeurt nog veel meer. Al snel blijkt dat ook de andere hoofdpersonen hun geheimen hebben. Zo vragen wij ons al snel af wat de werkelijke reden is dat Victoria Moretti naar Absaroka County is verhuisd. Wie is die vreemde bezoeker en waarom is hij zo in Vic geinteresseerd? Komt de relatie tussen Walt en Lizzy nu echt tot bloei of is er nog een kaper op de kust?

Dit seizoen draait, naast de verhalen, vooral om de relaties tussen de hoofdpersonen en hun verleden.Wat mij betreft begint het tweede seizoen van Longmire direct goed en het wordt alleen maar beter. De verhalen zijn wat pittiger dan in het eerste seizoen en de acteurs zitten duidelijk beter in hun rollen. Hierdoor zullen de meeste kijkers zich meer betrokken voelen bij de sheriff en deputy’s van Absaroka County in Wyoming. Dit seizoen draait, naast de verhalen, vooral om de relaties tussen de hoofdpersonen en hun verleden. We krijgen meer van hun achtergrond te zien, via de tegenwoordig gebruikelijke druppelmethode. Dit helpt om de verschillende spanningsbogen intact te houden, maar niet iedere kijker kan misschien het geduld opbrengen. Diegenen die dit wel kunnen worden beloond met een seizoen dat vooral tijdens de laatste delen steeds spannender wordt en met een paar knallers van cliffhangers afsluit. Seizoen 3 staat daarom al met dikke stift op mijn to-do lijst!

© Netflix
Volg Longmire
Vorige aflevering
Goodbye Is Always Implied
Goodbye Is Always Implied
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Gibbs
07 sep 2015 16:36 -
Ik heb net seizoen 3 afgerond, Wat een geweldige serie. Gelukkig heeft de serie op Netflix een vierde seizoen gekregen wat op 10 september start. Kijk er nu al naar uit! Wat ik heb begrepen worden dit afleveringen van 60 minuten. Dus dat worden weer 10 hele mooie uren.
Prima recensie trouwens!
Reageer
avatar_Bolot
12 sep 2015 12:36 -
Inderdaad een top serie, ben echt benieuwd hoe het verder gaat met Henry en Walt, wat er allemaal nog boven gaat komen uit het verleden.
Reageer

Nieuwste recensies

Advokaten (The Lawyer) - Seizoen 2

7.5

Undercover - Seizoen 2

9

Fear The Walking Dead - Seizoen 1

7

Criminal Minds - Complete serie

8

De Luizenmoeder - Seizoen 2 (DVD)

8

Suburra - Seizoen 3

7