Killjoys

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
Peter Rotthier geeft "Killjoys - Seizoen 3 (DVD)" een 8.5.
Geschreven door Peter Rotthier op 16 juni 2018.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Killjoys - Seizoen 3 (DVD)

Het gebeurt niet vaak dat series die aanvankelijk als puur amusement geboekstaafd worden, later uitgroeien tot een integrerende reeks waar je met smacht wacht op een volgende aflevering of zelfs seizoen.

Het verhaal van de intergalactische premiejagers Dutch, John en D’avin begon eerder als een avontuurlijke SF serie met losse afleveringen waar het trio op zoek ging naar misdadigers. Links en rechts kwamen we wel al iets meer te weten over de drie hoofdpersonages en hun verleden zodat er langzaam maar zeker een rode draad werd opgebouwd waarmee de makers toekomstgericht verder konden.

In het tweede seizoen werden die verschillende plantjes tot bloei gebracht waardoor het achterliggende verhaal van vooral Dutch steeds belangrijker werd.

Het derde seizoen van Killjoys gaat met hetzelfde elan verder maar richt zich dan wel op de toekomst van de wereld waarin de Killjoys leven. De nieuwe verhaallijnen werden al in het vorige seizoen zijdelings aangeraakt en komen nu in dit derde seizoen tot hun volledige wasdom. Onze bounty hunters moeten zich voorbereiden op een hevige strijd om hun wereld te redden van de ondergang. Tussendoor grijpen ze nog een paar misdadige figuren bij de lurven.

[image-68709]

De interactie tussen de hoofdpersonages zorgt ook steeds voor heel wat vuurwerk. Vooral de broertjes John en D’Avin zorgen voor hilarische conversaties. Maar ook leider Dutch laat zich niet onbetuigd om de heren de juiste focus te laten behouden.

Het derde seizoen van Killjoys is ongetwijfeld het beste seizoen tot nu toe. Volop spanning en een interessante verhaallijn die uitmondt in een verrassende cliffhanger die een brug moet bouwen naar het vierde seizoen dat op 20 juli 2018 in première gaat op SyFy.

De dvd-release op zich is dan weer mager te noemen want met twee schijfjes gevuld met telkens vijf afleveringen zonder extra’s hebben ze weinig meerwaarde voor liefhebbers die de serie al gezien hebben op televisie of via een of andere streamingdienst.
Volg Killjoys
Vorige aflevering
Last Dance
Last Dance
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Déjà-Vu - Miniserie

9.5

Good Omens - Seizoen 1

9.5

ZeroZeroZero - Miniserie

8.5

Firefly Lane - Seizoen 1

6.5

Star Wars Rebels - Complete serie

7.5

Life (2020) - Miniserie (DVD)

8