Invisible Heroes

6.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Invisible Heroes

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Invisible Heroes
Invisible Heroes is het nooit eerder vertelde, waargebeurde verhaal van een kleine groep Finse diplomaten die in 1973 in Chili alles riskeerde om duizenden Chilenen te redden van de Pinochet-dictatuur. Een spannend en meeslepend verhaal over onzichtbare moedige helden, bekroond met de Prix Europa voor Beste Fictieserie 2019.

1973, Santiago, Chili. Op 11 september pleegt generaal Augusto Pinochet een staatsgreep tegen verkozen president Salvador Allende, het begin van het militair regime. Tanks in de straten van Santiago, mensen worden in het midden van de nacht uit hun bed gehaald, tegenstanders worden koudweg doodgeschoten of gevangen genomen. Tapani Brotherus, een Fins diplomaat in de Chileense hoofdstad, is geïnspireerd door de Zweedse ambassadeur en gaat in tegen het officiële Finse beleid om neutraal te blijven. Wanneer politieke vluchtelingen over de muren van zijn domein klimmen op zoek naar bescherming, besluit hij te strijden voor zijn idealen. Brotherus is bereid zijn leven te riskeren om dat van duizenden anderen te redden."
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Series
Taal: Fins, Zweeds
Acteurs: Pelle Heikkilä, Sophia Heikkilä, Mikael Persbrandt, Ilkka Villi, Aksa Korttila, Juan Cano en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 16,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van de miniserie Invisible Heroes:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Invisible Heroes worden mensen gered van het dictatoriale regiem van Pinochet? Wanneer kwam er een einde aan de militaire dictatuur in Chili?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Note verbale
Note verbale
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
3
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00