Into the Night

7.3 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Belgische Netflix-serie Into the Night

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht van de eerste Belgische Netflix-serie Into the Night, die vanaf mei te bekijken is bij de streamingdienst.

Into the Night is een Belgische sciencefictionserie die vanaf 1 mei te bekijken is bij Netflix. De zesdelige serie is daarmee de eerste Belgische Netflix-serie. Into the Night is bedacht en geschreven door Jason George (The Protector (2018)) en wordt geregisseerd door Inti Calfat (Over Water) en Dirk Verheye (Over Water).

In Into the Night doodt de zon op onverklaarbare wijze alles op zijn pad, behalve de 'gelukkige' passagiers en bemanning van een nachtvlucht vanuit Brussel. Zij vliegen richting het westen, in de veiligheid van de donkere nacht. De internationale cast bestaat onder andere uit de Belgische actrice Pauline Etienne (Ennemi public) en acteurs Jan Bijvoet (Peaky Blinders) en Nabil Mallat (Bullets). De rest van cast komt uit onder meer Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen en Turkije.

Vorige aflevering
Terenzio
Terenzio
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00