Into the Night

7.3 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Belgische Netflix-serie Into the Night

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht van de eerste Belgische Netflix-serie Into the Night, die vanaf mei te bekijken is bij de streamingdienst.

Into the Night is een Belgische sciencefictionserie die vanaf 1 mei te bekijken is bij Netflix. De zesdelige serie is daarmee de eerste Belgische Netflix-serie. Into the Night is bedacht en geschreven door Jason George (The Protector (2018)) en wordt geregisseerd door Inti Calfat (Over Water) en Dirk Verheye (Over Water).

In Into the Night doodt de zon op onverklaarbare wijze alles op zijn pad, behalve de 'gelukkige' passagiers en bemanning van een nachtvlucht vanuit Brussel. Zij vliegen richting het westen, in de veiligheid van de donkere nacht. De internationale cast bestaat onder andere uit de Belgische actrice Pauline Etienne (Ennemi public) en acteurs Jan Bijvoet (Peaky Blinders) en Nabil Mallat (Bullets). De rest van cast komt uit onder meer Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen en Turkije.

Vorige aflevering
Terenzio
Terenzio
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00
Marvel's Loki zou 11 juni in première gaan bij Disney+, maar dat is gewijzigd. De superheldenserie verschijnt ietsjes eerder dan gepland.
Vandaag, 10:00
Uitvoerend producent Dick Wolf verstevigt zijn relatie met het Peacocknetwerk verder. NBC heeft weer een spin-off van de Law & Order- franchise besteld.
Vandaag, 09:00