Into the Badlands

7.8 / 10
42 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Into the Badlands officieel vernieuwd door AMC

Afgelopen december werd het nieuws dat AMC drama Into the Badlands vernieuwd zou zijn en in de herfst van 2016 terug zou keren door diverse media enthousiast opgepikt. Echter was dit geen officiële aankondiging, zo meldde bedenker Al Gough later op Twitter: "Hoi Badlanders. Even ter verduidelijking: AMC heeft Into the Badlands nog niet officieel opgepakt voor een tweede seizoen. We blijven optimistisch en houden jullie op de hoogte!"

Nu is de serie wél officieel vernieuwd door AMC. Zo laten zij weten in hun officiële persbericht: "Met zijn diepe duik in authentieke martial arts, bleek het visueel verbluffende Into the Badlands anders te zijn dan al het andere op televisie," zegt Charlie Collier, president van AMC, SundanceTV en AMC Studios. "Co-bedenkers en showrunners Al Gough en Miles Millar, samen met het getalenteerde team aan producers, cast en crew, brachten ons een geraffineerde reeks. We staan te popelen om weer terug te keren naar de wereld van de baronnen en lemmets, en meer tijd door te brengen met deze boeiende en ontwikkelende personages in een uitgebreider tweede seizoen."

De serie ging in première in november 2015 en bestond uit zes afleveringen. De serie profiteerde groots van lead-in The Walking Dead, en hoewel het een dieptepunt in de kijkcijfers bereikte toen The Walking Dead een winterstop had, werd dit weer goedgemaakt door hogere cijfers bij het uitgesteld kijken.

Into the Badlands zal terugkeren met een tweede seizoen van tien afleveringen, dat in première zal gaan in 2017. Nog even wachten dus.

Kijk jij uit naar het nieuwe seizoen in 2017?

Vorige aflevering
Seven Strike as One
Seven Strike as One
03x16
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_anonymous
12 mrt 2016 14:29 -
Blij dat het nu ook echt officieel is. Vond het eerste seizoen erg goed.
Reageer
avatar_MarisChan
12 mrt 2016 16:58 -
Yesss! Eindelijk weer nieuwe afleveringen. Vond de serie erg goed
Reageer
avatar_ThomasNL92
12 mrt 2016 17:01 -
Was al een zekerheidje met goede reviews en hoge cijfers. Nu echt officieel, top!
Reageer
avatar_Brad
12 mrt 2016 20:10 -
Nice!
Reageer
avatar_mrkm50
13 mrt 2016 23:16 -
Pas terug in '17 ? Lange tussentijd niet altijd goed voor series....
Reageer
avatar_anonymous
24 mrt 2016 13:34 -
Balen, dat is lang wachten.
Reageer
avatar_Sproet2jes
09 mei 2016 23:16 -
Top..! Vond eerste 6 aflevering t kijken waard.
Wel Jammer pas in 2017.
Moet je weer helemaal opnieuw inkomen.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00