Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Win toegangskaarten voor Dutch Comic Con

Op 25 en 26 maart staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van Dutch Comic Con. Tijdens dit populaire pop culture event kunnen bezoekers zich te buiten gaan aan games, kennismaken met sterren uit series en films, meedoen aan cosplaywedstrijden en alles te weten komen over de nieuwste series en meer. Zender AMC is hoofdsponsor. Hun spannende Martial Arts serie Into the Badlands en het bij zombiefans populaire Fear the Walking Dead komen ruimschoots en interactief aan bod. Wil jij Dutch Comic Con niet missen? Namens AMC en Dutch Comic Con mogen wij 2x3 entreekaarten weggeven.

Hoe kan je winnen?
Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Doe mee met de prijsvraag hieronder of op de homepage. Winnaars krijgen per mail bericht.

Into The Badlands
De cultserie, waarmee AMC Martial Artsdrama naar een hoger plan heeft getild, komt vanaf 20 maart terug met een tweede seizoen. Into the Badlands vertelt het verhaal van 7 feodale rivalen die met een leger van ‘clippers’ hun macht afdwingen. Deze superstrijders blinken uit in trouw en gevechtskunst. In de 125 landen waarin seizoen 1 te zien was, gooide de serie hoge hoge ogen bij critici en liefhebbers van het genre. Met name de spectaculaire gevechtsscenes mochten op enthousiaste reacties rekenen. Kijkers die het eerste seizoen hebben gemist kunnen op Dutch Comic Con in de herkansing. En op zaterdag 18 maart start op AMC een Into The Badlands marathon waarbij het hele eerste seizoen achter elkaar wordt uitgezonden. AMC is in Nederland te ontvangen bij o.a Ziggo, Vodafone, KPN en meerdere lokale aanbieders.

Bekijk hier de trailer van Into the Badlands seizoen 2:
Video on youtube

Prijsvraag

Win toegangskaarten voor Dutch Comic Con in Utrecht. Welke van de volgende martial arts is geen Japanse vechtsport?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Seven Strike as One
Seven Strike as One
03x16
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Into the Badlands