Interrogation

7.4 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkCBS All Access
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Interrogation is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première op 6 februari 2020.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat meer dan 30 jaar beslaat, waarin een jonge man werd aangeklaagd en veroordeeld voor de brute moord op zijn moeder. Elke aflevering is opgebouwd rond een ondervraging die rechtstreeks uit de echte dossiers van de politie is gehaald, met als doel de kijker in een detective te veranderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Interrogation.

Nieuws (3)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
1 mrt 2020
Interrogation, Katy Keene, Tommy, Locke & Key, High Fidelity, Intelligence en Hunters (2020) zijn enkele series die in februari in première zullen gaan.
31 jan 2020
Outlander, Manhunt, Brooklyn Nine-Nine, Hollands Hoop, Homeland, Strike Back, Meisje van Plezier en Zondag met Lubach: allemaal series die in februari weer van start gaan.
30 jan 2020