I Survived a Zombie Apocalypse

-
52 min
Spelprogramma
Volg deze serie
1seizoenen/8afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkBBC Three
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min20152015 (Beëindigd)
Netwerk:BBC Three
I Survived a Zombie Apocalypse is een Britse spelprogramma van de zender BBC Three. De serie ging in première op 15 februari 2015.

Een reality-spelshow die zes maanden na een zombie-uitbraak plaatsvindt, ziet tien overlevenden uit het hele VK naar Monroe Shopping Village gaan - een reddingspunt waar het leger ooit was gestationeerd, maar het moest verlaten toen het werd overspoeld door zombies. samen om dit hun basis te maken - het veiligstellen van onderdak, veiligheid en essentiële benodigdheden voor de hele groep. Het leger kan ze volgen via satelliet en radio - en missies instellen die essentieel zijn voor hun overleving. Iedereen die over 7 dagen nog in leven is, wordt gered door een legerhelikopter en naar een van de wereldwijde tropische quarantainegebieden gebracht. De overlevenden hoeven alleen de zombies te ontwijken, maar ze zijn overal, zeer besmettelijk en de minste aanraking zal de dood tot gevolg hebben.
Koop bij Bol

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I Survived a Zombie Apocalypse.
I Survived a Zombie Apocalypse