Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt Heartbreak High met een derde en laatste seizoen

Het einde is in zicht voor Heartbreak High. Netflix heeft de reboot van het klassieke Australische komische drama vernieuwd met een derde en laatste seizoen.

In seizoen drie komen cast en makers weer samen in Sydney, Australië voor het laatste jaar op Hartley High.

Seizoen twee, dat op 11 april jl. uitkwam, ging volgens de streamer in première als een van de populairste programma's op Netflix, zowel in Australië als wereldwijd.

Heartbreak High

De serie debuteerde op #1 in Australië en bleef drie weken achter elkaar op de wereldwijde Top 10 van Engelse televisieseries staan. De serie bereikte ook meer dan 2 miljard views op TikTok.

"Ze heeft de brief nooit gekregen - maar nu krijgen we te zien wat er verder gebeurt! Het vernieuwen van Heartbreak High voor het laatste seizoen is een groot punt van trots voor ons bij Netflix," zei Netflix Director of Content ANZ Que Minh Luu. "Het was een plezier om samen te werken met de uiterst creatieve geesten achter onze favoriete Aussie YA-serie en om onze verhalen, onze cultuur en onze in-jokes naar alle fans hier thuis en over de hele wereld te brengen. Tot ziens op de Muck Up Day."

Carly Heaton, Fremantle Head of Scripted zegt: "We zijn erg enthousiast om allemaal weer samen te komen, want we vinden het geweldig om te bestaan in de gekte van Hartley High. We wilden een serie maken waarin Aussie jongeren gezien en gehoord worden en we zijn compleet overdonderd door de wereldwijde reactie op de verhalen van deze personages. Iedereen die aan de serie werkt is dankbaar dat we de kans krijgen om te zien wat voor rotzooi zich in seizoen drie ontwikkelt."

Heartbreak High is gemaakt door Hannah Carroll Chapman en geproduceerd door Sarah Freeman. De serie wordt geproduceerd door Fremantle Australia en NewBE. Carly Heaton is uitvoerend producent, Chapman is co-uitvoerend producent en Anna Curtis is geassocieerd producent.

Het originele Heartbreak High (1995) werd in Australië uitgezonden tussen 1994-1996 op Network Ten en tussen 1997-1999 op ABC Australia en had ook een grote schare fans in het Verenigd Koninkrijk.

In de reboot spelen Asher Yasbincek, Gemma Chua-Tran, Josh Heuston, James Majoos, Chloe Hayden, Ayesha Madon, Sherry-Lee Watson, Will McDonald, Bryn Chapman-Parish, Brodie Townsend, Thomas Weatherall en Chika Ikogwe.

Vorige aflevering
Boys Don't Cry
Boys Don't Cry
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartbreak High