Goede Tijden, Slechte Tijden

7.7 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

RTL 4 brengt GTST Classics vanaf 9 juli

Er is goed nieuws voor de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden. Na de aanstaande cliffhanger van 6 juli gaat RTL 4 speciale GTST Classics uitzenden.

In totaal zendt de zender 35 memorabele, eerder uitgezonden afleveringen van de soapserie uit, gekozen uit 27 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden. Voorafgaand aan elke uitzending nemen twee acteurs uit de desbetreffende aflevering de kijker mee terug in de tijd.

Er zijn inmiddels al ruim 5.500 afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden gemaakt. De laatste aflevering van seizoen 28 van Goede Tijden, Slechte Tijden, de zogeheten cliffhanger, wordt 6 juli uitgezonden op RTL 4. GTST Classics begint op 9 juli, eveneens rond de klok van 20.00 uur.

De cliffhanger moest overigens dit jaar opnieuw worden opgenomen, zoals MijnSerie op 18 juni meldde.

RTL komt de week voorafgaand aan het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden bovendien voor het eerst met een seizoenssamenvatting. In vijf afleveringen komen alle hoogtepunten van het afgelopen seizoen voorbij.
Vorige aflevering
Aflevering 6065
29x220
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00