Goede Tijden, Slechte Tijden

7.8 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

RTL 4 brengt GTST Classics vanaf 9 juli

Er is goed nieuws voor de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden. Na de aanstaande cliffhanger van 6 juli gaat RTL 4 speciale GTST Classics uitzenden.

In totaal zendt de zender 35 memorabele, eerder uitgezonden afleveringen van de soapserie uit, gekozen uit 27 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden. Voorafgaand aan elke uitzending nemen twee acteurs uit de desbetreffende aflevering de kijker mee terug in de tijd.

Er zijn inmiddels al ruim 5.500 afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden gemaakt. De laatste aflevering van seizoen 28 van Goede Tijden, Slechte Tijden, de zogeheten cliffhanger, wordt 6 juli uitgezonden op RTL 4. GTST Classics begint op 9 juli, eveneens rond de klok van 20.00 uur.

De cliffhanger moest overigens dit jaar opnieuw worden opgenomen, zoals MijnSerie op 18 juni meldde.

RTL komt de week voorafgaand aan het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden bovendien voor het eerst met een seizoenssamenvatting. In vijf afleveringen komen alle hoogtepunten van het afgelopen seizoen voorbij.
Vorige aflevering
Aflevering 6255
30x190
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1