Ghosts of Beirut

7.7 / 10
42 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 2

Hunted

Na een aanval op de Amerikaanse ambassade stelt de CIA de gelukssoldaat William Buckley aan als de nieuwe Station Chief, samen met dossierbehandelaar Chet Riley om de onbekende aanvaller op te sporen. Chet rekruteert een bron dicht bij Imad en onthult het enige beeld dat de CIA de komende 25 jaar zou hebben. Imad escaleert zijn aanvallen, bombardeert de kazerne van de Amerikaanse mariniers en ontvoert Buckley die het Witte Huis en CIA-directeur William Casey rammelt. De VS trekken zich terug uit Libanon en Imad Mughniyeh komt naar voren als een van de machtigste spelers in het Midden-Oosten.
Gastrollen:
Garret Dillahunt(William Buckley), Rafi Gavron(Chet), Omar Lotfi(Ali Reza Asgari (1982)), Salim Benmoussa(Mustafa Badr Al Din (1982))
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
28 Mei 2023, 22:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ghosts of Beirut