Friday Night Lights

8.1 / 10
44 min
Drama, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TNT komt in oktober met Emmy Award-winnende series Southland en Friday Night Lights

Televisiezender TNT komt in oktober met twee Nederlandse televisiepremières van bekroonde dramaseries. Op 7 oktober start seizoen twee van de politieserie Southland, bekroond met twee Primetime Emmy Awards. Het derde seizoen van Friday Night Lights start op 11 oktober.

De bekroonde serie Friday Night Lights - gebaseerd op de gelijknamige speelfilm en het boek - draait rondom het plattelandsstadje Dillon, Texas waar high school football de mensen bij elkaar brengt. Coach Eric Taylor (Kyle Chandler, Grey's Anatomy) staat voor de uitdaging om zijn gezin en werk te combineren en weerstand te bieden aan de druk uit de hechte gemeenschap. In seizoen drie heeft zijn vrouw, Tami (Connie Britton, binnenkort in Amerika te zien in het tweede seizoen van Nashville), haar handen vol aan haar nieuwe baan als het nieuwe schoolhoofd van Dillon. Ze kampt met een gebrek aan schoolspullen, gebrek aan goed onderwijzend personeel en allerlei studentenproblemen, plus thuis een baby en puberende dochter, Julie (Aimee Teegarden, Hannah Montana). De start van een nieuw schooljaar brengt bovendien een golf van verandering teweeg als de welvarende McCoy-familie zijn intrek neemt in de stad. Zij zijn met alle juiste mensen bevriend, behalve met de Taylors. In de Verenigde Staten staat Friday Night Lights in de top-tien-lijstjes van onder andere Time, Entertainment Weekly en The New York Times. Seizoen drie wordt uitgezonden vanaf zondag 11 oktober, 21:50 uur

In Southland speelt Michael Cudlitz (Band of Brothers, A River Runs Through It) John Cooper, een doorgewinterde agent in Los Angeles, die wordt aangewezen om nieuweling Ben Sherman (Ben McKenzie, The O.C.) te trainen. Door Coopers eerlijke no-nonsense benadering begint Sherman zich af te vragen of hij het wel in zich heeft om politieagent te worden. Van de stranden van Malibu tot de straten van East Los Angeles, Southland is een rauwe dramaserie die de kijkers mee zuigt in het leven van de agenten, de criminelen, de slachtoffers en hun families. Seizoen twee wordt uitgezonden vanaf maandag 7 oktober, 21:00 uur

TNT is in Nederland te ontvangen via KPN, Glashart, Compenz en Kabelnet Veendam.
Vorige aflevering
Always
Always
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
12 sep 2013 18:08 -
Weer 2 hele goede series die vele mensen niet te zien krijgen. Jammer.
Reageer

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00