Flikken Rotterdam

7.8 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 6, Aflevering 10

Follow the money

Nadat het team in de val van Arjan Visser is getrapt, lijkt het zeker dat er een verrader in hun midden is. Hein Berg heeft een idee wie dat moet zijn, en zet op zijn beurt een val op. Koshi en Harm zijn op zoek nar Arjan om hun geld terug te krijgen en kruisen zo het pad van het team dat een uiterste poging doet om Arjan te pakken te krijgen. Hij is de centrale man dia alles aanstuurt. Als hij ten val komt, valt zijn organisatie.
Gastrollen:
Ruurt de Maesschalck(Orlando Hooi), Bart van den Donker(Hajo Andriessen), Eelco Smits(Paul Beijerland), Nina Deuss(Roos Wildeboer), Anneke Sluiters(Carolien Verbeek), Iris Amber Stenger(Zehra), Paul Kooij(Arjan Visser), Dries Vanhegen(Bart Dewulf), Anne Reitsma(Bitcoin Barbara), Erik Soomer(Harm), Miracle van der Ruit(Koshi Muchumba), Ernesto Samson(Brent Mooiers), Anna Joan(Helene 'Ziggy' Steringa), Martijn van Dishoeck(Aad)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
28 Oktober 2022, 20:30
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Flikken Rotterdam