Finding Carter

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

MTV blijft Carter nog even zoeken

MTV heeft twaalf extra afleveringen besteld van de dramaserie Finding Carter. Deze twaalf extra afleveringen gaan niet de boeken in als seizoen drie, maar als seizoen 2B. Ze zullen later dit jaar uitgezonden gaan worden.

Maar een seizoen 2B zou eigenlijk wel eens een opstapje kunnen zijn naar de jacht op het zo belangrijke derde seizoen. Voortzetting van het verhaal zal de aandacht van MTV vasthouden voor een eventuele vernieuwing.

In de video hieronder zie je acteur Alex Saxon het seizoen 2B aankondigen. Uiteraard houdt MijnSerie je op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen rond Finding Carter.Ben jij blij met de extra 12 afleveringen en denk je dat dat inhoudt dat Finding Carter ook een derde seizoen gaat krijgen?

Anna Jacoby-Heron en Kathryn Prescott
Vorige aflevering
Atonement
Atonement
02x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_manon_loves_series
19 mei 2015 18:39 -
Joepie!!!
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00