Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Shantel VanSanten gaat van FBI naar FBI: Most Wanted voor het vijfde seizoen

Shantel VanSanten verhuist van FBI naar FBI: Most Wanted voor het vijfde seizoen van laatstgenoemde serie. Ze zal de rol van Special Agent Nina Chase hernemen.

Nina is een ervaren FBI-agent met een sterke wil, scherpzinnig en gewend om undercover te werken. Het personage werd voor het eerst geïntroduceerd in de serie FBI aan het einde van seizoen vier en ze zette haar terugkerende rol voort in verschillende afleveringen van seizoen vijf, dat in mei werd afgesloten. Nina heeft nog steeds een relatie met Stuart Scola (John Boyd) van de FBI terwijl ze samen hun zoontje Douglas opvoeden.VanSanten (foto) voegt zich bij de cast na het vertrek van Alexa Davalos bij FBI: Most Wanted, dat in augustus bekend werd.

Na de beëindiging van de WGA- en SAG-AFTRA-stakingen gaat FBI: Most Wanted seizoen vijf van start op dinsdag 13 februari 2024 op CBS en zal te streamen zijn op Paramount+. De cast bestaat verder uit Dylan McDermott, Roxy Sternberg, Keisha Castle-Hughes en Edwin Hodge.

FBI: Most Wanted wordt geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met CBS Studios. Dick Wolf, David Hudgins, Ken Girotti, Terry Miller, Dylan McDermott, Arthur W. Forney en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten. David Hudgins is de showrunner.
Vorige aflevering
Powderfinger
Powderfinger
05x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
FBI: Most Wanted