Failure Frame: I Became the Strongest and Annihilated Everything with Low-Level Spells

-
24 min
Anime
Volg deze serie
1seizoenen/2afleveringen/2024 - heden
NetwerkTBS
1x3 19 juli 2024Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2024 - heden
Genres:Anime
Netwerk:TBS
Failure Frame: I Became the Strongest and Annihilated Everything with Low-Level Spells is een Japanse animeserie van de zender TBS. De serie ging in première op 5 juli 2024.

Touka Mimori en zijn klasgenoten worden abrupt in een fantasiewereld gekatapulteerd, waar ze door de plaatselijke godin worden opgeroepen om als helden te dienen. Het goede nieuws? De meeste studenten vertonen bij aankomst geweldige vaardigheden! De slechte? Mimori is de slechtste van het stel en heeft een magere E-rang. Woedend gooit de godin hem in een kerker om te sterven, maar het blijkt dat Mimori's vaardigheden niet zozeer waardeloos als wel abnormaal zijn. Abnormaal krachtig misschien!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Failure Frame: I Became the Strongest and Annihilated Everything with Low-Level Spells.

Vergelijkbare series

Failure Frame: I Became the Strongest and Annihilated Everything with Low-Level Spells